Search

Γιώργος Μαραντάς: “Έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τα πατήματα μας, απο τις καλύτερες εμφανίσεις μας”

Ικανοποιημένος απο την εμφάνιση και την άνετη νίκη της Ξάνθης στην Δράμα(δείτε ΕΔΩ) εμφανίστηκε ο Γιώργος Μαραντάς μετά το τέλος του αγώνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “Ήταν από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις μας”, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα της Θράκης στα τελευταία ματς

Αναλυτικά ο ξανθιώτης προπονητής και άμεσος συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ δήλωσε:

“Ήταν μια μεγάλη νίκη, η δεύτερη συνεχόμενη κόντρα στη Δόξα Δράμας, η εμφάνιση μας ήταν πολύ καλή, τα δυο από τα τρία γκολ που πετύχαμε, ήταν πολύ όμορφα. Κρατάμε την εμφάνιση και πλέον βλέπουμε το επόμενο και πολύ πιο σημαντικό παιχνίδι για την πορεία μας.

Έπαιξε σημαντικό ρόλο το γρήγορο γκολ που σημειώσαμε. Είχαμε την υπεροχή του αγώνα στο πρώτο μέρος, φαινόταν μόνο η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις μας.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αρκετό άγχος απο την αρχή της περιόδου, δεν παίξαμε καλά όμως νομίζω πως έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τα πατήματα μας και το πιο σημαντικό είναι σε αυτόν τον δεύτερο γύρο να εμφανιστούμε όπως εμφανιστήκαμε σήμερα, να έχουμε αποτελεσματικότητα. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό πάντα έχεις άγχος και πίεση, αλλά έχουμε τους παίκτες για να ανταπεξέλθουμε καλύτερα. ”

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Μαραντά στο παρακάτω βίντεο του Dramasport απο το 0:18 έως το 2:22

Share it