Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό το Δόξα Δράμας – Ξάνθη!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Αυλαία ρίχνει σήμερα Κυριακή 14/3 η 14η αγωνιστική στη Super League 2, με την Ξάνθη να φιλοξενείται από την Δόξα Δράμας, αναζητώντας άλλη μια νίκη που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή. Το SportsAddict.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβούν στη σημερινή αναμέτρηση. Ρεπορτάζ από τον Νεκτάριο Αμποβιανίδη, το LIVE συντονίζει ο Κώστας Νασούδης.

Θυμηθείτε το Pre Game του αγώνα, με τα τελευταία νέα, την προϊστορία και τις αποστολές των δύο ομάδων, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Την περασμένη Τετάρτη για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική, η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 της Δόξας Δράμας (θυμηθείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα και ΕΔΩ τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης).

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά τη νίκη της Ξάνθης ΕΔΩ.

14:15 Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Ξάνθης ο Μπάμπης Τεννές τόνισε πως σημασία για τον ΑΟΞ έχει να κερδίσει και πως θα βελτιωθεί περισσότερο μέσα από πολλή δουλειά. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:20 Ο Ανδρέας Τάτος σε συνέντευξη του ανέφερε χαρακτηριστικά πως στη Super League 2 “πέφτει αρκετό ξύλο”. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:22 Την ίδια ώρα με το εκτός έδρας ματς της Ξάνθης, ο ΟΦ Ιεράπετρας υποδέχεται την Παναχαϊκή. Με 4 ματς άνοιξε χθες η αυλαία της 14ης αγωνιστικής. Θυμηθείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα και την βαθμολογία ως τώρα.

14:25 Ώρα να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Ηλιάδης, Κουκόλης, Νιμπά, Παπαργυρίου, Μπελεβόνης, Μενσά, Κόντος, Σαμπανίδης, Παρασκευάς, Αγγελόπουλος, Μαυριάς.
Αναπληρωματικοί: Στεφανάκος, Πινδώνης, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Πετρίδης, Τάσιος, Κουτσιανικούλης, Παπαϊωάννου, Μπαράνκο.

Ξάνθη (Τεννές): Ίζο, Τζούρμαν, Δημούτσος, Παπάζογλου, Σχρόιγεν, Βέρκερ, Κέβιν, Τάτος, Μικελτάτζε, Μπριλάντε, Θυμιάνης.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Πέτροβιτς, Βόλτερς, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Σιατραβάνης, Τεσίγια, Μυστακίδης, Ντίνας.

14:27 Ο Κώστας Θυμιάνης επιστρέφει στην αποστολή και μάλιστα στην αρχική ενδεκάδα, όμως η Ξάνθη δεν έχει διαθέσιμους τον Έμπερτ που συμπλήρωσε κάρτες όπως και τους Παπάζογλου Θ. και Καπνίδη, μεταξύ άλλων.

14:30 Άλλη μια απεικόνιση των συνθέσεων των δύο ομάδων, με το SportsAddict όπως διαβάσατε και από τον πρόλογο, να βρίσκεται από νωρίς στο γήπεδο της Δόξας.

14:35 Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ντάουλας της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, με βοηθούς τους Μπαλιάκα της ΕΠΣ Κοζάνης και Σάββα της ΕΠΣ Σερρών. Τέταρτος είναι ο Δραγούσης της ΕΠΣ Κιλκίς.

14:40 Με σχηματισμό 4-3-3 η εντεκάδα της Ξάνθης. Ίτσο – Μπριλάντε, Βέρκερ, Τζούρμαν, Κέβιν – Θυμιάνης, Παπάζογλου, Δημούτσος – Τάτος, Σχρόιγιεν, Μικελτάτζε

14:43 Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

14:45 Σέντρα στο ματς!

6′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΑΟΞ, με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να βγαίνει εξαιρετικά στην αντεπίθεση, τον Μπριλάντε να γυρίζει από τα δεξιά και τον Δημούτσο να πλασάρει ψύχραιμα στην αριστερή γωνία για το 0-1. Η φάση ξεκίνησε από κλέψιμο του χαφ της Ξάνθης στον χώρο του κέντρου.

8′ Πρόβλημα τραυματισμού φαίνεται να αντιμετωπίζει ο γκολκίπερ της Δράμας, Μιχάλης Ηλιάδης, ο οποίος με το που επέστρεψε στην αρχική εντεκάδα, τραυματίστηκε και πάλι και θα γίνει αναγκαστική αλλαγή.

11′ Τώρα η αλλαγή που προαναφέραμε, με τον Στεφανάκο να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια της Δόξας αντί του Ηλιάδη.

16′ Ξεπεράσαμε το πρώτο τέταρτο του ματς με την Ξάνθη να έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα, όντας μπροστά στο σκορ με 0-1 και μάλιστα χωρίς να έχει απειληθεί καθόλου.

20′ Την ίδια ώρα στο 0-0 παραμένουν ΟΦ Ιεράπετρας και Παναχαϊκή.

25′ Να μια αξιόλογη φάση στο ματς μετά από αρκετή ώρα, με τον Στεφανάκο να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ το φάουλ του Τάτου από το ημικύκλιο της περιοχής.

28′ Πέναλτι για την Ξάνθη στο 28′. Ο Σχρόιγεν πάτησε περιοχή μετά την πάσα του Θυμιάνη και ντρίμπλαρε εξαιρετικά τον Παρασκευά, ο οποίος πέφτοντας στο έδαφος ήρθε σε επαφή με την μπάλα με το χέρι.

29′ ΓΚΟΟΟΟΟλ για την Ξάνθη!

Ο Τάτος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία και τον Στεφανάκο από την άλλη, για το 0-2.

32′ Την περασμένη εβδομάδα ο Μπάμπης Τεννές κατέγραψε την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Ξάνθης. Σήμερα όπως όλα δείχνουν βαδίζει για τη δεύτερη.

32′ Άλλη μια αξιοσημείωτη στιγμή στο ματς. Ο Μπριλάντε έβγαλε τη σέντρα, ο Σχρόιγεν έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

35′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, που βλέπει ο Βέρκερ για μαρκάρισμα στον Σαμπανίδη.

38′ Άλλη μια πολύ καλή φάση για την Ξάνθη. Από το κόρνερ του Τάτου, ο Θυμιάνης ακούμπησε τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι όσο χρειαζόταν για να τη στείλει στον Μικελτάτζε, εκείνος έκανε το δυνατό σουτ όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

39′ Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ηλιάδης, που αντικαταστάθηκε αναγκαστικά μόλις στο 11′, φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

43′ Φάση για bloopers, με τον Θυμιάνη να τρακάρει κεφάλι με κεφάλι με τον διαιτητή, με αποτέλεσμα μια μικρή διακοπή, για να συνέλθει ο χαφ του ΑΟΞ.

45′ Συμπληρώθηκαν τα πρώτα 45′. Τρία λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις για το πρώτο μέρος.

45+2′ Άλλη μια απίθανη χαμένη ευκαιρία για τον ΑΟΞ. Ο Σχρόιγεν έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μικελτάτζε δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το ένα μέτρο!

45+3′ Αυτή είναι η πρώτη αξιόλογη τελική της Δόξας στο ματς. Ένα σουτ του Μπελεβόνη έξω από την περιοχή που έφυγε λίγο έξω από την εστία του Ίζο.

15:33 Ημίχρονο στη Δράμα! Δόξα Δράμας-Ξάνθη 0-2

15:38 Χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση πρόκειται για το καλύτερο και πιο ουσιαστικό ημίχρονο της Ξάνθης στη φετινή σεζόν. Δύο γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες, συν άλλες δύο που μπορεί να μην καταγράφηκαν, αλλά αν Τάτος και Σχρόιγεν ήταν πιο ομαδικοί σε δύο χαρακτηριστικές φάσεις από το 35′ και μετά το σκορ θα μπορούσε να ήταν και υψηλότερο. Ο ΑΟΞ ελέγχει απόλυτα το ματς, το οποίο δεν έχει και τρελό τέμπο και δεν έχει απειληθεί καθόλου από τους Δραμινούς. Πολύ καλή εμφάνιση από όλους τους παίκτες του Μπάμπη Τεννέ, με τον Δημούτσο να έχει ξεχωρίσει στον χώρο του κέντρου. Φαίνεται πως η αλλαγή του συστήματος σε 4-3-3 απέδωσε εξαιρετικά.

15:42 Ημίχρονο και στη Κρήτη. ΟΦ Ιεράπετρας-Παναχαϊκή 0-0.

15:47 Οι δύο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο.

15:48 Αλλαγές για την Δόξα Δράμας. Κόντος και Μπελεβόνης περνούν εκτός, Κουτσιανικούλης και Μαρινάκης στη θέση τους.

15:50 Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!

48′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!

Πετυχαίνει ένα φοβερό γκολ ο Τάτος με γυριστό, μετά από σέντρα του Κέβιν, ο οποίος υποδέχθηκε την μπάλα με τακουνάκι του Δημούτσου. Εκπληκτικό γκολ από την αρχή μέχρι το τέλος.

51′ Ο Μικελτάτζε σκοράρει και πάλι, όμως το τέρμα του ακυρώνεται ως οφσάιντ.

53′ Κίτρινη στον Κέβιν για μαρκάρισμα στον Παρασκευά.

16:03 Έχει ανοίξει το σκορ ο ΟΦ Ιεράπετρας κόντρα στην Παναχαϊκή με τον Κόστα από το 62′. Μια εξέλιξη που σίγουρα ευνοεί την Ξάνθη.

60′ Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα έχουμε και την τρίτη κίτρινη στο ματς και πρώτη για παίκτη των γηπεδούχων, που βλέπει ο Αγγελόπουλος.

62′ Κίτρινη και στον Σχρόιγεν.

63′ Τέταρτη αλλαγή για τη Δόξα. Ο Φυτόπουλος στη θέση του Αγγελόπουλου.

64′ Διπλή αλλαγή για την Ξάνθη. Δημούτσος και Κέβιν αφήνουν τις θέσεις τους σε Τεσίγια και Τσαμούρη.

67′ Ανόητο μαρκάρισμα από τον Βέρκερ στον Μαυριά, με τον στόπερ της Ξάνθης να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη. Μπορεί το ματς απόψε να είναι στο 0-3, ωστόσο ο Βέρκερ θα χάσει το μεσοβδόμαδο ντέρμπυ με τον Λεβαδειακό, κάτι που είναι πολύ πιο σημαντικό.

68′ Ο Ίζο μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα το φάουλ του Μαυριά.

69′ Ο Τάσος Παπάζογλου έχει οπισθοχωρήσει στα στόπερ για να καλύψει το κενό του Βέρκερ.

71′ Σκοράρει ο Μαυριάς όμως το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Εκτεθιμένος φαίνεται να βρισκόταν ο Σαμπανίδης που σύμφωνα με τον βοηθό επηρέαζε τη φάση.

72′ Τρίτη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Μυστακίδη να περνά στη θέση του Σχρόιγεν.

75′ Καλή στιγμή για την Δόξα με την κεφαλιά του Σαμπανίδη να μη βρίσκει στόχο και την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

77′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΞ, με το πλασέ του Μυστακίδη να φεύγει λίγο άουτ.

78′ Κλείνει τις αλλαγές της η Δόξα, με τον Μπαράνκο να αντικαθιστά τον Μενσά.

80′ Νέα κίτρινη για παίκτη της Δράμας και συγκεκριμένα στον Κουκόλη για μαρκάρισμα στον Θυμιάνη.

83′ Τέταρτη και τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη με τον MVP Ανδρέα Τάτο να αφήνει τη θέση του στον Σιατραβάνη.

90′ Συμπληρώσαμε τα 90′. Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

16:34 Τελικό αποτέλεσμα στην Κρήτη! ΟΦ Ιεράπετρας-Παναχαϊκή 1-0.

90+3′ Εκπληκτική απόκρουση του Ίζο σε κόρνερ, στο σουτ του Μαυριά έξω από την περιοχή.

16:39 Τέλος! Δόξα Δράμας-Ξάνθη 0-3!

Η Ξάνθη που σκόραρε για πρώτη φορά φέτος 3 τέρματα, κατακτά μια πολύ σημαντική νίκη, εκμεταλλευόμενη τα στραβοπατήματα των αντιπάλων της και πλησιάζει στην κορυφή.

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας! Καλό απόγευμα και Καλή Σαρακοστή!

Share it