Search

Αυτή μάλιστα ήταν Ξάνθη! Γκολ και θέαμα για τον ΑΟΞ στην Δράμα

Παίζοντας επιβλητικό ποδόσφαιρο η Ξάνθη πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν και πέρασε εμφατικά με 3-0 απο την έδρα της Δόξας Δράμας και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία και 23 βαθμούς στο σπουδαίο ματς της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έδειξε απο την αρχή τα “δόντια” της και με τέρματα των κορυφαίων του αγώνα Ελίνι Δημούτσου και Ανδρέα Τάτου, ειδικά το δεύτερο τέρμα του Τάτου είναι χάρμα οφθαλμών(δείτε το ΕΔΩ), έφτασε σε μια πολύ άνετη νίκη επί της Δόξας. Στη νίκη με το πιο ευρύ σκορ και την πιο απολαυστική εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, απο τους Ξανθιώτες. Μόνο αρνητικό για τους Θρακιώτες η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Ντάριλ Βέρκερ που χάνει το ματς της Τετάτης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φώτης Ντάουλας (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής) με α’ βοηθό τον Αλέξανδρο Μπαλιακα (ΕΠΣ Κοζάνης), β’ βοηθό τον Νικόλαο Σάββα (ΕΠΣ Σερρών) και 4ο διαιτητή τον Αθανάσιο Δραγούση (ΕΠΣ Κιλκίς).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ηλιάδης (8′ λ. τρ. Στεφανάκος), Κουκόλης, Νίμπα, Παπαργυρίου, Μπελεβώνης (46′ Κουτσιανικούλης), Μενσά (78′ Μπαράνκο), Κόντος (46′ Μαρινάκης), Σαμπανίδης, Παρασκευάς, Αγγελόπουλος (63′ Φυτόπουλος), Μαυριάς.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Παπάζογλου Τ., Γκαρσία (65′ Τσαμούρης), Τζούρμαν, Βέρκερ, Μπριλάντε, Θυμιάνης, Σχρόιεν (73′ Μυστακίδης), Δημούτσος (65′ Τεσίγια), Μικελτάτζε, Τάτος (83′ Σιατραβάνης).

Share it

Μία Απάντηση

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΑΟΞΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!@ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ 1 ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ!!!!!!