Search

Υποψήφιος με τον Καραμπέτσο στις εκλογές της ΕΟΠΕ ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΘΡ Ειρήναρχος Κεμανετζής

Στο πλευρό του Γιώργου Καραμπέτσου και της κίνησης «Πρώτα το βόλεϊ», θα είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης & Αν. Μακεδονίας και μέλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ειρήναρχος Κεμανετζής.

Στο μήνυμα του ο κ. Κεμανετζής αναλύει τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την υποψηφιότητα:

«Ως άνθρωπος της επαρχίας, πιστεύω, ότι η ενασχόλησή μου για μεγάλο χρονικό διάστημα, με την πετοσφαίριση της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης & Ανατολικής Μακεδονίας και γενικότερα της επαρχίας, θα μπορέσει να συνεισφέρει σε μια μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης και ενδυνάμωσης των Σωματείων της Περιφέρειας, ώστε να συμμετέχουν «επί ίσοις όροις» στα Τοπικά και Εθνικά Πρωταθλήματα.

Η κίνηση «Πρώτα το Βόλεϊ» ξεκίνησε μία μεγάλη προσπάθεια το 2016 για καλύτερες μέρες στο ελληνικό βόλεϊ, που όμως, οι ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες που επικράτησαν στην ελληνική κοινωνία και ειδικότερα στον αθλητισμό, λόγω της πανδημίας, δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωσή της.

Θεωρώ ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει να ολοκληρωθεί.Για το λόγο αυτό, ανταποκρινόμενος στην επιθυμία του συλλόγου που εκπροσωπώ, του ιστορικού Εθνικού Αλεξανδρούπολης, να συμμετέχουμε σε μία διοίκηση με μεγάλη αγάπη για το Ελληνικό Βόλεϊ και με όρεξη να προσφέρει στο αγαπημένο μας άθλημα, αποφάσισα να συμμετέχω στις διαδικασίες των εκλογών της Ε.Ο.ΠΕ. στις 27 Μαρτίου, στο πλευρό του Γιώργου Καραμπέτσου».

Share it