Search

Έλαμψε την πρώτη μέρα των δοκιμαστικών ο Φερστάπεν!

Δυνατό ξεκίνημα την πρώτη ημέρα των δοκιμαστικών έκαναν Μαξ Φερστάπεν και Ρεντ Μπουλ, με τον Ολλανδό όχι μόνο να καταγράφει τον καλύτερο χρόνο αλλά την ίδια στιγμή να πραγματοποιεί και τους περισσότερους γύρους στην πίστα. Ακολούθησε ο Λάντο Νόρις με την Μακλάρεν του ενώ στην τρίτη θέση, και με πολύ χρόνο στην πίστα, έλάβε ο Εστεμπάν Οκόν.

Το απόγευμα δεν κύλισε όπως θα ήθελαν στην Μερσέντες με τον Μπότας να έχει θέμα με το κιβώτιο ταχυτήτων και τον Χάμιλτον να δυσκολεύεται αρκετά και με την ανεμοθύελλα που χτύπησε την πίστα τερματίζοντας και την πρώτη μέρα νωρίτερα από ότι υπολογιζόταν. Θέματα και με την Φερράρι με τον Λεκλέρκ να εγκαταλείπει, γεγονός όμως που οφειλόταν σε λάθος της ομάδας βάζοντας λιγότερα καύσιμα στο αυτοκίνητο.

Θετική εικόνα για της δύο Άλφα Ταορί με τους δύο οδηγούς να κατατάσσονται στην 8η και 9η θέση. Παρότι αντιμετώπισε πρόβλημα και έκανε μόλις 15 γύρους, το όνομα Σουμάχερ ξαναπήρε μια θέση στην κατάταξη των οδηγών κάτι που έγινε τελευταία φορά πριν εννέα χρόνια.

Share it