Search

Ανδρέας Τάτος: “Μεγάλη προσωπικότητα ο Ζαγοράκης, πολύ δύσκολη κατηγορία η Β’, έχει πολύ… ξύλο!”

Στο Metropolis 95.5  μίλησε το “δεκάρι” του ΑΟΞ, Ανδρέας Τάτος που αναφέρθηκε στη νίκη της Ξάνθης επί της Δόξας Δράμας με 1-0 και την φετινή προσπάθεια, αλλά και την υποψηφιότητα του Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ.

«Είναι πολύ καλό. Ο Ζαγοράκης είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και μεγάλη προσωπικότητα. Πιστεύω είναι πολύ καλό για το άθλημα. Τόσα χρόνια με το ποδόσφαιρο, έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες, γνωρίζει πως θα συμπεριφερθεί» είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για την πορεία της Ξάνθης:

«Η Β” Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία. Έχει πολύ ξύλο. Δεν παίζεται τόσο ποδόσφαιρο. Δεν παίζαμε καλά, αλλά είμαστε καινούργια ομάδα. Δεν θέλω να δικαιολογούμε, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Όλοι είμαστε καινούργιοι. Τελευταία με τον κ. Τεννέ δείχνουμε άλλο πρόσωπο. Η άνοδος εξαρτάται και από τις άλλες ομάδες».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρη επεσήμανε: «Είναι δύο μεγάλες ομάδες. Ο Άρης παίρνει αποτελέσματα και παίζει καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα. Είδα το παιχνίδι με τον Μυστακίδη και είχαμε μία… κόντρα. Έτσι όπως εξελίχθηκε για τον Άρη είναι στενάχωρο που έχασε τη νίκη σε πέντε λεπτά. Από την άλλη είναι ένα ντέρμπι. Με τον βαθμό έμεινε ικανοποιημένος ο ΠΑΟΚ, έτσι όπως πήγε.

Ο Άρης αυτή την χρονιά είναι πολύ καλύτερος, γι’ αυτό και βρίσκεται ψηλά. Το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι. Έχει έναν προπονητή που γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο καλά και έχει καλούς παίκτες, πολύ ποιοτικούς σε όλες τις γραμμές. Είναι δύσκολη η μάχη της 2ης θέσης. Όποιος έχει βάθος και πιο πολλές λύσεις νομίζω θα την κατακτήσει. Δεν θα κρίνω εγώ τι είναι επιτυχημένο και τι όχι για κάθε ομάδα, αλλά αυτό που παρουσιάζει ο Άρης φέτος είναι ελκυστικό».

Share it