Πρόεδρος ΕΠΣ Καβάλας: “Περιμένουμε άνοιγμα των Ακαδημιών. Έναρξη των τοπικών με αυτά τα πρωτόκολλα δεν μπορεί να γίνει”

Για τα τοπικά πρωταθλήματα και τη Γ’ Εθνική μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Μιχάλης Παπαδόπουλος στο Metropolis Καβάλας.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Θεωρώ ότι το επόμενο, σύντομο διάστημα θα παρθεί μια απόφαση από την Ομοσπονδία για τα τοπικά Πρωταθλήματα. Η σκέψη που υπάρχει είναι αν ξεκινήσει και ολοκληρωθεί η Γ’ Εθνική, η κάθε Ενωση θα πρέπει να ορίσει έναν Πρωταθλητή.

Με ποιον τρόπο θα βγει; Θα εξαρτηθεί από τα υγειονομικά μέτρα και αν επιτραπεί να γίνουν κάποιοι αγώνες ομάδων που θέλουν να παίξουν στη Γ’ Εθνική.

Άλλη θα είναι η απόφαση αν συνεχιστεί η Γ Εθνική και άλλη αν δεν ξεκινήσει. Εναρξη των τοπικών Πρωταθλημάτων με αυτά τα πρωτόκολλα δεν μπορεί να γίνει».

Αυτό που περιμέναμε ήταν η απελευθέρωση των ακαδημιών. Να προπονηθούν έστω τα παιδιά μέχρι δώδεκα ετών. Δυστυχώς και αυτό δεν έχει γίνει. Να μπουν στα γήπεδα έστω με κάποια μέτρα και να χαρούν το ποδόσφαιρο. Είναι ένα κομμάτι σοβαρό για την υγεία των παιδιών. Θα πρέπει να μπουν στα γήπεδα και να χαρούν το ποδόσφαιρο».

Δεν ξέρουμε αν από τη Δευτέρα ξαναρχίσει η Γ’ Εθνική. Θα έπρεπε να είχε αρχίσει από καιρό, από τη στιγμή που μπορούν να τηρούν τα πρωτόκολλα οι ομάδες, η ΕΠΟ πήρε διάφορα οικονομικά μέτρα όπως είναι η μείωση της διαιτησίας αλλά και η κάθε ΕΠΣ μπορεί να βοηθήσει από την πλευρά της».

Share it