Search

Νίκη ανάσα της Λαμίας επί της Λάρισας! Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία μια στροφή πριν το φινάλε της SL

Άλμα παραμονής για τη Λαμία που νίκησε την ΑΕΛ με γκολ στο φινάλε και διατήρησε τους Θεσσαλούς στον πάτο της βαθμολογίας μια στροφή πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Λύτρωση στο φινάλε και νίκη παραμονής για τη Λαμία που επικράτησε 2-1 της ΑΕΛ στο εξ αναβολής ντέρμπι ουραγών και άλλαξε τα δεδομένα στη μάχη για την παραμονή στην Super League. Ο Ντέλετιτς στο 88ο λεπτό ήταν ο από μηχανής θεός για τη Λαμία, αφού με το γκολ που πέτυχε στο φινάλε απέναντι στην πρώην ομάδα του, τη βούλιαξε στη βαθμολογία και παράλληλα έδωσε το φιλί της ζωής στους «μπλε» που προσπέρασαν ΟΦΗ και Παναιτωλικό και βρίσκονται στο -6 από την τελευταία θέση.

Η ομάδα του Γρηγορίου ήταν εκείνη που πήρε προβάδισμα στο 33ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τζανετόπουλος βρέθηκε φάτσα απέναντι από τον Νάγκι που έδιωξε, αλλά ο Αντέτζο πήρε το «ριμπάουντ» και από κοντά με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η απάντηση από τους «βυσσινί» ήρθε με παρόμοιο τρόπο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν στην τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα ο Γιακιμόφσκι εκτέλεσε κόρνερ με κατεύθυνση στην εστία και ο Επασί που δεν εκτίμησε καλά τη φάση έσπρωξε την μπάλα στην εστία του κάνοντας δώρο στην ΑΕΛ το γκολ της ισοφάρισης. Εκεί που το ματς έδειχνε πως θα πάει στο «Χ» και θα αφήσει ανοικτούς τους λογαριασμούς των δύο ομάδων ενόψει play-out ήρθε ο Ντέλετιτς για να πληγώσει την πρώην ομάδα του και να χαρίσει ανάσα σωτηρίας στη Λαμία. Ο Σέρβος στο 88’ βρήκε τον τρόπο να… χτυπήσει και από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά από κεφαλιά πάσα του Αραμπούλι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 64
2. Αρης 48
3. ΑΕΚ 48
4. ΠΑΟΚ 47
5. Αστέρας Τρίπολης 42
6. Παναθηναϊκός 42
———————————————-
7. Βόλος 30
8. ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr 28
9. Ατρόμητος 27
10. Απόλλων Σμύρνης 25
11. Λαμία 22
12. Παναιτωλικός 20
13. ΟΦΗ 19
14. Α.Ε.Λ. 16

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 14/3, 19:00
ΑΕΛ – Ολυμπιακός
Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός
Άρης – ΟΦΗ
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα
Βόλος – ΑΕΚ
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
Λαμία – Ατρόμητος

Share it