Search

“Σβηστό” τρίποντο με Σχρόιγιεν για τον ΑΟΞ κόντρα στην Δόξα Δράμας! Πρώτη νίκη για Τεννέ

Αν και τα χρειάστηκε στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη είχε ουσία, τον Ίτσο σε καλή μέρα, την κατάλληλη συγκέντρωση στο φινάλε και έφτασε σε μια σημαντική νίκη με 1-0 επί της Δόξας Δράμας, στα πλαίσια της 3ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη με τον Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία των Θρακιώτων.

Η ξανθιώτικη ομάδα έφτασε στο 5ο φετινό νικηφόρο αποτέλεσμα σκοράροντας στο 31’ με τον Γιούρι Σχρόιεν για το τελικό 1-0. Με τον τρόπο αυτό οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ πήραν την 4η εντός έδρας νίκη κι έχουν πλέον 20 βαθμούς στον σχετικό πίνακα. Μάλιστα να σημειώσουμε πως το τέρμα του Σχρόιγιεν έσπασε την “κατάρα” των πρώτων ημιχρόνων(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Θυμηθείτε την ζωντανή εξέλιξη του αγώνα ΕΔΩ

Επόμενη αναμέτρηση για τον ΑΟ Ξάνθης την ερχόμενη Κυριακή (14/3) με αντίπαλο και πάλι τη Δόξα, αυτή τη φορά στη Δράμα για την 14η αγωνιστική.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευάγγελος Γρατσάνης (ΕΠΣ Τρικάλων) με α’ βοηθό τον Αλέξανδρο Κουφό (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Θανάση Μποζατζίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) και 4ο διαιτητή τον Παναγιώτη Τσοπουλίδη της ΕΠΣ Ξάνθης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Γκαρσία, Παπάζογλου Θ. (67′ Σιατραβάνης), Βέρκερ, Τζούρμαν, Τάτος, Έμπερτ (88′ Μυστακίδης), Δημούτσος, Σχρόιεν (67′ Μπριλάντε), Μικελτάτζε (60′ Βόλτερς).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μαρινάκης, Μαυρίας (81′ Φυτόπουλος), Παπαργυρίου (81′ Μπαράνκο), Κουκόλης, Σαμπανίδης (81′ Τάσιος), Νίμπα, Μπολάκης (55′ λ.τρ. Παρασκευάς), Κουτσιανικούλης, Μενσά, Αγγελόπουλος (68′ Βάντερσον).

Share it

2 Απαντήσεις

  1. Συγχαρητήρια ένα καλό νέο μέσα στη μαυρίλα που μας κυκλώνει
    Συγχαρητήρια και για τον ιστότοπο σας που μας ξεκουράζει με την αθλητική ενημέρωση
    Να είστε καλά
    Υγεία και υπομονή να αντέξουμε την παγκόσμια οικονομική κατρακύλα
    https://www.youtube.com/watch?v=s48ZZEXNnXY