Search

Δεν χορηγείται άδεια μετακίνησης για συμμετοχή & ψηφοφορία σε εκλογές Ομοσπονδιών αθλημάτων

Με απόφαση του Υφυπουργού Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, δεν θα επιτραπεί η κατ’ εξαίρεση μετακίνηση και συνάθροιση των εκλεκτόρων στους κατά τόπους χώρους διενέργειας Γενικών Συνελεύσεων και αρχαιρεσιών των Ομοσπονδιών του ελληνικού Αθλητισμού.

Έτσι τόσο η συμμετοχή όσο και η ψηφοφορία στις γενικές συνελεύσεις θα γίνει αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Ο ίδιος ο κ. Χάρδαλιας, απάντησε στο σχετικό αίτημα με την παρακάτω επιστολή στον Γ.Γ. Αθλητισμού:

Αξιότιμε κ. Γενικέ,

Υπό τις συνθήκες και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, εκτιμώ ως εξαιρετικά δύσκολο, για τις προσεχείς εβδομάδες, να έχουν αρθεί τα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης από νομό σε νομό και να επιτρέπονται οι μαζικές συναθροίσεις.

Άλλωστε, το γνωρίζουν όλοι ότι μαχόμαστε καθημερινά προκειμένου να μην επιδεινωθεί περαιτέρω η επιδημιολογική κατάσταση τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Ως εκ τούτου, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και με δεδομένο ότι υφίσταται η εναλλακτική δυνατότητα της εξ αποστάσεως συμμετοχής και ψηφοφορίας, δεν συντρέχει λόγος χορήγησης κατ’ εξαίρεση αδειών μετακίνησης και συνάθροισης των εκλεκτόρων, από όλη την Ελλάδα, στους κατά τόπους χώρους διενέργειας Γενικών Συνελεύσεων και αρχαιρεσιών παράλληλα.

O ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

Share it