Search

Ιστορική πρώτη νίκη για Ιεράπετρα με ανατροπή και γκολάρες απο Χιντζίδη και Κούστα!(+video)

Με τον Εβρίτη Στράτο Χιντζίδη(φωτο) να σκοράρει ένα φοβερό γκολ για το 1-2, και ένα απίστευτης ομορφιάς γκολ του Κούστα που έβαλε δύο γκολ ο ΟΦ Ιεράπετρας πέτυχε ιστορική νίκη κερδίζοντας στην Άρτα τον Καραϊσκάκη με 3-2.

Αυτή είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους Κρητικούς, που μάλιστα βρέθηκαν απο νωρίς πίσω στο σκορ όταν στο 7′ ο Λόβριτς έκανε το 1-0. Στο 20′ με ένα τρομερό γκολ του Κρίστιαν Κούστα που στόπαρε και με εντυπωσιακό βολ πλανέ έφερε το ματς στα ίσια

Για να έρθει στο 40′ ο Στράτος Χιντζίδης με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής, άλλωστε ο Εβρίτης αριστερός μπακ φημίζεται για τα πολύ δυνατά σουτ του, κάνοντας το 1-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

https://www.youtube.com/watch?v=TQT6CO3lKfU

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Δούμτσιο στο 53′, με το τελικό 2-3 να διαμορφώνει ο Κούστα με πλασέ απο κοντά στο 65′.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Μάγγος): Σοϊλεμέζογλου, Θεολόγου, Δούμτσιος, Δεινόπαπας (46′ Μαύρου), Γυφτοκώστας (64′ Τσούτσης), Ναζίμ, Τάμπας, Παπανίκου, Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ, Λόβριτς (76′ Κορέλας).

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Μανουσάκης, Πριόνας, Χιντζίδης (81′ Αρναούτογλου), Μασουέρο, Περδίκης, Φουάσης, Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα (64′ Αποστολίδης), Κούστα (87′ Σμίλτος), Ντάλα Κόστα.

Share it