Search

Βαριά ήττα πριν τα ματς με Ξάνθη για την Δόξα Δράμας απο τον “εξάστερο” Εργοτέλη που εδραιώνεται στην κορυφή!(+video)

Με ένα σκορ που σπάνια συναντάμε σε παιχνίδι της Super League 2(6-0) ο Εργοτέλης κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση την Δόξα Δράμας.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη με σκόρερ τους Τσέλιο(7′), Κόνραντ(49′), Μανουσάκη(64′), Πατρινό(72′, 84′) και Μπουρσέλη(81′) πέτυχε μια πολύ εμφατική νίκη φτάνοντας έτσι τους 28 βαθμούς που την εδραιώνουν για τα καλά στην κορυφή της βαθμολογίας. Και ενόψει των μεγάλων αγώνων σε Λιβαδειά, εντός με Χανιά και στην Ξάνθη να έχει χτίσει μεγάλη διαφορά ασφαλείας απο τους αντιπάλους της

Αντίθετα η ομάδα του Θανάση Κολτσιδάκη πριν τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Ξάνθη, την Τετάρτη στα Πηγάδια και την Κυριακή στην Δράμα έδειξε πως έχει τρομερά κενά στην άμυνα της, και ειδικά μετά το 64′ και σε διάστημα 20′ λεπτών δέχτηκε 4 γκολ. Με την μοναδική καλή στιγμή για τους Δραμινούς το δοκάρι του Μενσά στο 47′.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Νεράλ, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής (76′ Αλεξάκης), Πέιος (76′ Σαρρής), Τσέλιος, Μπουτσάκης (61′ Μπουρσέλης), Μανουσάκης, Κόνραντ (67′ Πατρινός), Κωστανάσιος (61′ Άμπι).

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος (53′ λ.τ Παρασκευάς), Μαρινάκης, Μαυριάς, Μπελεβώνης, Τάσιος (53′ Σαμπανίδης), Νιμπά, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Μενσά, Αγγελόπουλος.

Share it