Search

Πρόεδρος ΕΠΣ Καστοριάς: «Δεν θα ξανά αρχίσει η Γ’ Εθνική και αυτό είναι το σωστό»

Για την Γ΄Εθνική και την επιστολή που απέστειλαν στην ΕΠΟ με προτάσεις για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και για την Α΄ Εθνική Γυναικών, μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς κ. Δημήτρης Τριανταφύλλου.

Ο κ. Τριανταφύλλου μιλώντας στον Antennes FM 93.6 επεσήμανε τις δυσκολίες που υπάρχουν όσον αφορά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τόνισε πως θα πρέπει αυτή την στιγμή να εστιάσουν όλοι στην επόμενη σεζόν και στο πως θα μπορέσει από του χρόνου να γίνει μια σωστή οργάνωση, έτσι ώστε, να ξεκινήσει και πάλι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

«Η Γ’ Εθνική και η Α’ Εθνική Γυναικών έχουν την ατυχία να μην εκπροσωπούνται από κάποιον φορέα ή από κάποια λίγκα. Εκπροσωπούνται από την ΕΠΟ. Η ΕΠΟ σαν Ομοσπονδία από το καλοκαίρι του 2020, βρίσκεται “ακυβερνησία”. Γιατί έπρεπε να γίνουν εκλογές, όμως αναβλήθηκαν. Οπότε καταλαβαίνετε ότι κάποια πράγματα δεν λειτουργούν προς την σωστή κατεύθυνση. Ο καθένας βγαίνει και λέει το τι μπορεί να γίνει και να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς.

Σε ερώτηση αν υπάρχει δυνατότητα η ΕΠΣ Καστοριάς να καλύψει κάποια από τα έξοδα για rapid test ή διαιτησίας ο κ. Τριανταφύλλου απάντησε:

«Σαν Ένωση δεν υπάρχει η δυνατότητα, καθώς δεν υπάρχουν τα χρήματα. Εμείς εξαρτόμαστε από τις εισφορές που έχουμε από τα σωματεία και από την ΕΠΟ. Από την ΕΠΟ έχουν πάρει όλο το 2020 δέκα χιλιάδες σαν επιχορήγηση, ενώ από τα σωματεία δεν έχουμε εισπράξει τίποτα. Οπότε δεν υπάρχει η ευχέρεια να αναλάβει η ΕΠΣ κάποια έξοδα του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας. Από εκεί και πέρα, όμως, κάναμε κάποιες ενέργειες. Συναντηθήκαμε με τον αντιπεριφερειάρχη και τον δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη και είναι θετικοί στο να βοηθήσουν τα σωματεία (σ.σ. Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας)».

Για το πολυσυζητημένο θέμα της επανέναρξης της Γ΄ Εθνικής δήλωσε:

«Θεωρώ πως στο τέλος δεν θα υπάρχει επανέναρξη του πρωταθλήματος, τουλάχιστον της Γ΄ Εθνικής. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα. Και νομίζω πως είναι το πιο λογικό και το πιο σωστό. Όταν δεν έχει ανοίξει η οικονομία. Όταν βλέπετε επαγγέλματα, τα οποία είναι κλειστά από το Νοέμβριο. Είναι δυνατόν να μιλάμε ότι θα ξεκινήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;».

Πηγή: sportime24

Share it