Search

Με όλα τα απαραίτητα μέτρα και πολύ όρεξη επέστρεψαν στα γήπεδα οι Βασίλισσες της Θράκης(+pics)

Με πολύ διάθεση, όρεξη, θέληση, αλλά και ελπίδα ότι θα βρεθούν ξανά στους αγωνιστικούς χώρους για την ιστορική πρώτη συμμετοχή στην Α’ Εθνικη, ακολουθώντας φυσικά πιστά κάθε μέτρο που έχει υποβληθεί βάση του υγειονομικού πρωτόκολλου, οι “Βασίλισσες της Θράκης” επέστρεψαν στις προπονήσεις με απαράμιλλο κέφι και διάθεση μετά από 3,5 και πλέον μήνες αποχής.

Από τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, όταν και οι αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής, μετά από εισήγηση των λοιμωξιολόγων είχαν επιβάλλει την παύση κάθε αθλητικής δραστηριότητας, οι Βασίλισσες περιορίστηκαν στα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης που τους χορηγήθηκαν από την τεχνική ηγεσία τα οποία ανανεώνονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Έτσι η εικόνα που επικράτησε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Ξάνθης αποτύπωσε πλήρως την ανάγκη που είχαν οι «Βασιλισσες» να επιστρέψουν ξανά στα γήπεδα και να πραγματοποιήσουν προπόνηση με… ομαδικό «πνεύμα».
Κάτι που περιέγραψε χαρακτηριστικά και ο προπονητής της ομάδας Ανέστης Αλεξούδης:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δόθηκε η δυνατότητα να επιστρέψουμε ξανά οι προπονήσεις. Παράλληλα όμως νιώθουμε και το αίσθημα ευθύνης ότι η επιστροφή αυτή και ότι ακολουθήσει πρέπει να γίνει σε ένα περιβάλλον ασφάλειας. Για αυτό άλλωστε το περιβάλλον φροντίζει και η διοίκηση της ομάδας που υλοποιεί όλα εκείνα τα υγειονομικά μέτρα που απαιτούνται . Από τα πρώτα κιόλας λεπτά είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω στην πράξη την ανάγκη που είχαν οι ποδοσφαιρίστριες να βρεθούν ξανά μαζί και να πραγματοποιήσουν ομαδική προπόνηση. Όπως επίσης διαπίστωσα ότι είναι και σε καλή κατάσταση καθώς ακολούθησαν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που τους είχαμε δώσει από τις πρώτες ημέρες της διακοπής και το οποίο συνεχώς ανανεώναμε. Μας είχε λείψει το κλίμα που είχε δημιουργηθεί στις Βασίλισσες από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι και τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη όταν αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε τους αγωνιστικούς χώρους. Ελπίζουμε πλέον ότι μετά την έναρξη των προπονήσεων θα ακολουθήσει και εκείνη των επίσημων αγώνων. Εμείς πάντως θα είμαστε έτοιμοι αν και όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή».

Share it