Search

Κι όμως για τους book η Ξάνθη παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Super League 2!

Τι κι αν η ομάδα της Ξάνθης δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγάλει στο γήπεδο την δεδομένη ποιότητα που διαθέτει το έμψυχο υλικό της, με τους Θρακιώτες να βρίσκονται μετά απο 12 αγωνιστικές (έχοντας βέβαια και ένα ματς λιγότερο) στην 6η θέση με 15 βαθμούς και στο -9 απο τον πρωτοπόρο Εργοτέλη.

Ωστόσο για της στοιχηματικές εταιρίες οι 10+1 αγωνιστικές που μένουν για το φινάλε της κανονικής διάρκειας αλλά και οι 5 στροφές των play off θα είναι αρκετές για την ανατροπή, δίνοντας την ομάδα της Θράκης ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Σαφέστατα όχι στις αποδόσεις του 1,50 και 1,80 που δινόταν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ωστόσο και πάλι σε αντίθεση με κύκλους φιλάθλων της ομάδας που θεωρούν την χρονιά χαμένη οι book θεωρούν πως η Ξάνθη δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.

Χαρακτηριστικά στη Novibet η Ξάνθη δίνεται ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου με απόδοση 2,80, με τον Λεβαδειακό να ακολουθεί με 3,50 και τον Ιωνικό με 4,50. Να σημειωθεί πως ο πρωτοπόρος Εργοτέλης δίνεται ως τέταρτο φαβορί με απόδοση 8,00 ενώ την πρώτη εξάδα κλείνουν Παναχαϊκή και Διαγόρας Ρόδου.

Ενώ σε μεγαλύτερη απόδοση βρίσκουμε την Ξάνθη στο stoiximan, ωστόσο και εκεί οι Ξανθιώτες είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου μαζί με τον Λεβαδειακό σε απόδοση 3,00 με τον Ιωνικό να ακολουθεί με 4,50 και τον Εργοτέλη με 6,50. Την πρώτη εξάδα των φαβορί κλείνουν και εκεί Παναχαϊκή και Διαγόρας Ρόδου.

Share it