Search

ΟΧΕ: «Δυσαρεστημένοι από τις εξελίξεις, περιμένουμε διαφορετικές αποφάσεις από την Επιτροπή Λοιμοξιολόγων την Παρασκευή»

Με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας τονίζει ότι υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια σχετικά με τη νέα αναστολή των πρωταθλημάτων Α1 χάντμπολ ανδρών και γυναικών, ενώ όπως αναφέρει περιμένει διαφορετικές αποφάσεις από την Επιτροπή Λοιμοξιολόγων την Παρασκευή.

Αναλυτικά:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος εκφράζει την εντονότατη δυσαρέσκεια της για την άστοχη και βεβιασμένη απόφαση να ανασταλούν εκ νέου οι δραστηριότητες των Πρωταθλημάτων Handball Premier και Α1 Γυναικών αλλά και γενικά του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Αποδεδειγμένα, οι προπονήσεις και οι αγώνες με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και τη συνεχή διενέργεια τεστ, όχι μόνο δεν είναι επιβαρυντικοί παράγοντες στα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας, αλλά δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερες εστίες ασφάλειας.

Περιμένουμε διαφορετικές τις αυριανές αποφάσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, ύστερα από ενέργειες του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όπως πληροφορηθήκαμε, τις οποίες στηρίζουμε.

Η Ομοσπονδία έχει προγραμματίσει συνεδρίαση του Δ.Σ. σήμερα το βράδυ για να συζητηθούν τα νέα δεδομένα και να καθοριστεί η στάση του αθλήματος, ενόψει και της αυριανής συνεδρίασης της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων».

Share it