Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό το Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Δωδέκατη αγωνιστική σήμερα Τετάρτη 3 Μαρτίου στην Super League 2 με την Ξάνθη να υποδέχεται τον Απόλλων Λάρισας, στη πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Το SportsAddict.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβούν στη σημερινή αναμέτρηση. Το LIVE συντονίζει ο Κώστας Νασούδης.

Θυμηθείτε το Pre Game του αγώνα, με τα τελευταία νέα, την προϊστορία και τις αποστολές των δύο ομάδων, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Την προηγούμενη (11η) αγωνιστική η Ξάνθη ηττήθηκε με 1-0 από την Παναχαϊκή (θυμηθείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα), ενώ ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τον Εργοτέλη.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής και την βαθμολογία του 1ου γύρου ΕΔΩ και τα Highlights των αναμετρήσεων ΕΔΩ.

14:16 Στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Ξάνθης από την Παναχαϊκή, ο Ρένος Δημητριάδης ανέφερε πως τίποτα δεν χάθηκε για τον ΑΟΞ!

14:18 Παράλληλα μεσοβδόμαδα παρελθόν αποτέλεσαν για την Ξάνθη οι Σκοτ Σμιθ και Κρίστιαν Πόποβιτς.

14:21 Δανεικός στη Μλάντοστ παραχωρήθηκε ο Εμλίλ Βέλιτς ως το τέλος της σεζόν.

14:23 Ημίχρονο στη Δράμα, στην αναμέτρηση που ξεκίνησε στις 13:30. Δόξα Δράμας-Χανιά 0-1, με το γκολ του Βασιλόγιαννη από το 18′.

14:25 Παράλληλα στο 23′ Διαγόρας Ρόδου-ΟΦ Ιεράπετρας 0-0, ενώ στις 15:00 κάνουν σέντρα επίσης το Λεβαδειακός-Καραϊσκάκης Άρτας και το μεγάλο ντέρμπυ Ιωνικός-Εργοτέλης. Στις 15:30 θα αρχίσει ο αγώνας των Τρικάλων με την Παναχαϊκή. Αναλυτικά το μενού της αγωνιστικής ΕΔΩ.

14:27 Επίσης ορίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή και η εξ αναβολής αναμέτρησης του ΑΟΞ με την Δόξα Δράμας.

14:29 Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ξάνθης πραγματοποιεί σήμερα ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος προχθές ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο.

14:31 Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος τεχνικός του ΑΟΞ δήλωσε μεταξύ άλλων, πως είναι ευλογία να βρίσκεσαι στην Ξάνθη!

14:35 Σε μια πολύ όμορφη και αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Ξάνθη, η οποία για να τιμήσει τη μνήμη του επί σειρά ετών ανταποκριτή της ομάδας και καλού συναδέλφου, Παναγιώτη Συρόπουλου, που έφυγε από αυτή τη ζωή στις 24 Φεβρουαρίου, άφησε στο booth από το οποίο έκανε το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας, μια ανθοδέσμη και δύο φωτογραφίες του με ένα κασκόλ του συλλόγου να τις κοσμούν. Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού, στο σημερινό ματς, το συγκεκριμένο booth, θα παραμείνει κενό.

14:40 Δείτε και μέσα εικόνες τα όσα αναφέραμε προηγουμένως:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

14:45 Ενώ σύμφωνα και με το ρεπορτάζ των τελευταίων λεπτών, πριν την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή, κατόπιν αιτήματος που κατέθεσε η Ξάνθη.

14:47 Ημίχρονο στη Ρόδο, Διαγόρας-ΟΦ Ιεράπετρας 0-0. Στο 61′ παραμένει το Δόξα Δράμας-Χανιά 0-1.

14:50 Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Ξάνθη (Τεννές): Ίζο, Πέτροβιτς, Βέρκερ, Κέβιν, Τζούρμαν, Έμπερτ, Μπριλάντε, Τάτος, Σιατραβάνης, Βόλτερς, Καπνίδης.
Αναπληρωματικοί: Κέλαβα, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Τεσίγια, Θυμιάνης, Δημούτσος, Ντίνας, Σουλεϊμάν, Μικελτάτζε.

Απόλλων Λάρισας (Φρατζέσκος): Άστρας, Γκόλιας, Καρρίκι, Μόρας, Σκούπρα, Λιταινάς, Μπαλογιάννης, Μπάμπης, Ντα Κάμπο, Αθανασιάδης, Σέχου.
Αναπληρωματικοί: Γκέκας, Καμπέρης, Λουκάς, Γιάκος, Νυκτάρης, Γκουντρουμπής, Μπαστιανός, Τασιουλής, Ομπράντοβιτς.

14:55 Διαιτητής του αγώνα είναι ο Πουλικίδης της ΕΠΣ Δράμας, με βοηθούς τους Κουβαλάκη της ΕΠΣ Δράμας και Αναστασιάδη της ΕΠΣ Σερρών. Τέταρτος θα είναι ο Δραγούσης της ΕΠΣ Κιλκίς.

14:56 Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

14:57 Η ΠΑΕ Ξάνθη με ανακοίνωσή της από τα μεγάφωνα του γηπέδου πριν από λίγο εξέφρασε τη συμπαράστασή της στους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας, για τον πρωινό σεισμό που έπληξε την περιοχή της Ελασσόνας.

14:59 Τώρα τηρείται και η ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παναγιώτη Συρόπουλου.

15:00 Επίσης λουλούδια κατέθεσαν στη θέση του Παναγιώτη Συρόπουλου, η ΠΑΕ Ξάνθη, εκπροσωπούμενη από τον διευθύνων σύμβουλό της, Τάσος Γιαμουρίδης, οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι, οι παλαίμαχοι του ΑΟΞ και οι Xanthi Fans.

15:01 Σέντρα στον αγώνα!

3′ Παραλίγο ο Βόλτερς να βγει μόνος απέναντι από τον Αστρά ο οποίος τελικά βγήκε και μπλόκαρε.

15:04 Ανοίγει το σκορ με το “Καλησπέρα σας” ο Ιωνικός κόντρα στον Λεβαδειακό, στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής, στο 3ο λεπτό με τον Ρόλε. Ιωνικός-Εργοτέλης 1-0.

15:05 Πετυχαίνει γκολ και ο Λεβαδειακός κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας στο 5′ με σκόρερ τον Μπιανκόνι. Λεβαδειακός-Καραϊσκάκης Άρτας 1-0.

6′ Πρώτη τελική στο ματς για την Ξάνθη, με το σουτ του Καπνίδη από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή να περνά άουτ. Έχει ξεκινήσει δυναμικά ο ΑΟΞ, παίρνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες.

7′ Πρώτη μεγάλη στιγμή στον αγώνα που σήμανε και την πρώτη σπουδαία επέμβαση του Ίζο. Μετά από κόρνερ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι από τα αριστερά, ο Ίζο με φοβερή εκτίναξη απόκρουσε την πρώτη κεφαλιά του Σέχου, ενώ στην επαναφορά στο δεύτερο δοκάρι, η νέα κεφαλιά του Ντα Κάμπο πέρασε άουτ.

10′ Συμπληρώσαμε το πρώτο δεκάλεπτο στο Xanthi Arena. Η Ξάνθη ξεκίνησε καλύτερα, με αρκετή ενέργεια και προσπαθεί να επιβάλει τον ρυθμό της, αλλά η μεγαλύτερη ευκαιρία ως τώρα ανήκει στους φιλοξενούμενους.

14′ Πολύ σημαντικές για την Ξάνθη οι επιστροφές των Έμπερτ και Δημούτσου, με τον πρώτο μάλιστα να ξεκινά και βασικός.

15:15 Έχει ισοφαρίσει ο Εργοτέλης στην Νεάπολη με τον Τσέλιο στο 12′. Ιωνικός-Εργοτέλης 1-1.

20′ Είκοσι λεπτά συμπληρωμένα, με αρκετά λάθη στα τελευταία λεπτά, την Ξάνθη να έχει την κατοχή, χωρίς όμως να έχει απειλήσει ιδιαίτερα ως τώρα.

23′ Δεύτερο κόρνερ για την Ξάνθη.

24′ Εκτελέστηκε πλασαριστά και στη συνέχεια η κεφαλιά του Τζούρμαν μετά τη σέντρα του Τάτου, ήταν πολύ αδύναμη.

15:27 Τελικό αποτέλεσμα στη Δράμα. Δόξα Δράμας-Χανιά 0-1.

15:30 Έχει ανοίξει το σκορ και ο Διαγόρας από το 58′ με τον Μπαστακό. Διαγόρας Ρόδου-ΟΦ Ιεράπετρας 1-0.

30′ Φτάσαμε στο μισάωρο στο Xanthi Arena. Φτωχό ματς από πλευράς ευκαιριών μπροστά στις δύο εστίες, με πολλές μονομαχίες.

38′ Αξιόλογη στιγμή για την Ξάνθη, με το σουτ του Καπνίδη να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια.

40′ Μπήκαμε στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους, με το ματς να διατηρείται σε μέτριο ρυθμό.

44′ Νεύρα τώρα στον χώρο του κέντρου ανάμεσα στον Τάτο και παίκτες του Απόλλωνα. Από μια κίτρινη έδειξε ο ρέφερι σε Τάτο και Αθανασιάδη.

44′ Πρώτη τελική για την Ξάνθη εντός εστίας, με τον Αστρά να διώχνει με τις γροθιές το σουτ του Βόλτερς, σε μια δύσκολη απόκρουση.

15:47 Μετά από ένα λεπτό καθυστερήσεων ο κύριος Πουλικίδης σφύριξε για τελευταία φορά στο πρώτο μέρος. Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας 0-0.

15:50 Μέτριο το ματς ως τώρα, που από ένα σημείο και έπειτα έχασε τον ρυθμό του. Καλύτερη ευκαιρία από πλευράς Ξάνθης ως τώρα το σουτ του Βόλτερς στο 44′ και για τον Απόλλωνα η κεφαλιά του Σέχου που έδιωξε δύσκολα ο Ίζο.

15:54 Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει με αλλαγές στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΞ, με κυριότερο υποψήφιο τον Μικελτάτζε ο οποίος ήδη από το μισάωρο είχε ξεκινήσει προθέρμανση.

15:57 Τελικό αποτέλεσμα και στη Ρόδο. Διαγόρας Ρόδου-ΟΦ Ιεράπετρας 1-0.

15:58 Ημίχρονο σε Νίκαια και Λειβαδιά. Ιωνικός-Εργοτέλης 1-1 και Λεβαδειακός-Καραϊσκάκης Άρτας 1-0. Στο 27′ στον αγώνα που ξεκίνησε στις 15:30, Τρίκαλα-Παναχαϊκή 0-0.

16:00 Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο.

46′ Με δύο αλλαγές ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο για την Ξάνθη. Θυμιάνης και Μικελτάτζε περνούν στον αγωνιστικό χώρο αντί των Βόλτερς και Πέτροβιτς.

46′ Πρώτη αλλαγή και για τα Χανιά. Ο Καμπέρης θα περάσει στη θέση του Γκόλια.

16:02 Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

48′ Η αλλαγή του Πέτροβιτς ήταν αναγκαστική, μιας που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Ο Μπριλάντε έχει πάει πλέον δεξί μπακ.

51′ Σέντρα του Κέβιν από τα αριστερά, ο Καπνίδης έκανε την κεφαλιά όμως δεν κατάφερε να δώσει στη μπάλα πορεία προς την εστία του Αστρά.

53′ Δύο ακόμα αλλαγές για τον Απόλλωνα που φτάνει τις τρεις. Τασιούλης αντί του Ντα Κάμπο και Ομπράντοβιτς αντί Σέχου.

57′ Ωραία εκδηλωμένη επίθεση για την Ξάνθη, με τον Θυμιάνη να βρίσκει τον Καπνίδη, όμως ο τελευταίος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

58′ Άλλες δύο αλλαγές για την Ξάνθη. Ο Ντίνας περνά στη θέση του Σιατραβάνη και ο Τσαμούρης σε αυτή του Κέβιν.

60′ Συμπληρώσαμε μια ώρα αγώνα. Ξάνθη και Απόλλων Λάρισας πάντα στο 0-0, με την Ξάνθη να έχει την υπεροχή και να προσπαθεί να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Αστρά.

16:18 O Ιωνικός έχει κάνει το 2-1 κόντρα στον Εργοτέλη από το 51′ με τον Πλατέλλα και ο Λεβαδειακός έχει φτάσει στο 4-0 με τα τέρματα των Μεχία και Δημόπουλου, στο 49′ και το 52′ και το 60′ αντίστοιχα. Ημίχρονο στα Τρίκαλα, Τρίκαλα-Παναχαϊκή 0-0. Ιωνικός-Εργοτέλης 2-1, Λεβαδειακός-Καραϊσκάκης Άρτας 4-0

63′ Αδύναμη κεφαλιά του Μικελτάτζε μετά από σέντρα από τα δεξιά, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Αστράς.

67′ Πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο ο Μπαλογιάννης, ο οποίος ζήτησε και αλλαγή.

70′ Τώρα θα γίνει και η αλλαγή του Μπαλογιάννη, με τον Γιάκο να τον αντικαθιστά, ενώ ο Φρατζέσκος κλείνει τις αλλαγές του, ρίχνοντας στη μάχη τον Γκουντρουμπή αντί του Αθανασιάδη.

74′ Ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Καπνίδη να μην μπορεί να κάνει την κεφαλιά μετά τη σέντρα ξυραφιά του Μπριλάντε.

75′ Τελευταίο τέταρτο στο παιχνίδι. Η Ξάνθη εξακολουθεί να έχει ελαφρώς την κατοχή, όμως ο Απόλλων Λάρισας έχει ισορροπήσει, συγκριτικά με τα πρώτα λεπτά της επανάληψης.

16:34 Ισοφαρίζει εκ νέου ο Εργοτέλης στη Νίκαια και πάλι με τον Τσέλιο στο 71′. Ιωνικός-Εργοτέλης 2-2.

78′ Ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Τάτος με κάθετη πάσα έκοψε στα δύο την άμυνα του Απόλλωνα, ο Καπνίδης ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι, γύρισε μέτωπο στην εστία, όμως..κατάφερε να στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

80′ Πετυχαίνει γκολ ο Ομπράντοβιτς με κοντινό πλασέ, για τους φιλοξενούμενους, το οποίο όμως ακυρώνεται ως οφσάιντ.

80′ Κίτρινη κάρτα στον πάγκο του ΑΟΞ, στον γενικό αρχηγό της ομάδας.

82′ Κίτρινη κάρτα που βλέπει ο Λίταινας, που καθυστέρησε τον Θυμιάνη από το να εκτελέσει γρήγορα ένα φάουλ στον χώρο του κέντρου.

85′ Τελευταίο πεντάλεπτο στο ματς, με την Ξάνθη να προσπαθεί να πιέσει για το γκολ της νίκης.

87′ Κλείνει τις αλλαγές της και η Ξάνθη με τον Δημούτσο να παίρνει τη θέση του Έμπερτ.

16:44 Γυρίζει το ματς ο Εργοτέλης με τον Τσέλιο να πετυχαίνει χατ τρικ στο 81′. Ιωνικός-Εργοτέλης 2-3.

89′ Η Ξάνθη έχει κλείσει τον Απόλλωνα μέσα στην περιοχή του και πιέζει ασφυκτικά πλέον. Κλείνουν καλά τους διαδρόμους οι φιλοξενούμενοι.

90′ Συμπληρώθηκαν τα 90′. Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+3′ Κίτρινη κάρτα στον Θυμιάνη.

16:52 Τέλος στο ματς! Η Ξάνθη δυστυχώς δεν κατάφερε να βρει το γκολ που έψαχνε και παραχώρησε ισοπαλία στον Απόλλων Λάρισας. Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας 0-0.

16:55 Τελικό αποτέλεσμα και στα άλλα δυο ματς που διεξάγονταν την ίδια ώρα. Ιωνικός-Εργοτέλης 2-3 και Λεβαδειακός-Καραϊσκάκης Άρτας 4-0.

17:00 Σε εξέλιξη στο 70′ Τρίκαλα-Παναχαϊκή 0-0.

17:07 Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης.

17:10 Παραμένει το 0-0 στα Τρίκαλα.

17:11 Κάπου εδώ σας αποχαιρετούμε. Ακολουθούν σε λίγο αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 12ης αγωνιστικής.

Μείνετε συνονισμένοι στο SportsAddict.gr! Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας! Καλό Απόγευμα!

Share it