Search

Άσφαιρος ξανά ο ΑΟΞ κόντρα στον Απόλλων Λάρισας, με την κορυφή πλέον να απομακρύνεται επικίνδυνα!

Δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο η παρουσία του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της Ξάνθης, με τους Θρακιώτες να έχουν για άλλο ένα παιχνίδι υψηλό ποσοστό κατοχής, χωρίς όμως ουσία, μένοντας στο 0-0 με τον Απόλλων Λάρισας.

Η Ξάνθη μετά από αυτό το αποτέλεσμα βλέπει την κορυφή να απομακρύνεται επικίνδυνα, μένοντας στο -9 από τον Εργοτέλη, με ματς λιγότερο ωστόσο.

Ο ΑΟΞ σπατάλησε την μεγαλύτερη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο ματς στο 78′ με τον Καπνίδη, ο οποίος όντας ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια και έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (ΕΠΣ Δράμας), με α’ βοηθό τον Παναγιώτη Κουβαλάκη (ΕΠΣ Δράμας), β’ βοηθό τον Αχιλλέα Αναστασιάδη (ΕΠΣ Σερρών), ενώ 4ος διαιτητής ο Αθανάσιος Δραγούσης (ΕΠΣ Κιλκίς).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (46′ Θυμιάνης), Γκαρσία (58′ Τσαμούρης), Βέρκερ, Τζούρμαν, Βόλτερς (46′ Μικελτάτζε), Μπριλάντε, Σιατραβάνης (58′ Ντίνας), Τάτος, Έμπερτ (87′ Δημούτσος), Καπνίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φραντζέσκος): Αστράς, Γκόλιας (46′ Καμπέρης), Καρρίκι, Μόρας, Σκούπρα, Λίταινας, Μπαλογιάννης (70′ Γιάκος), Μπάμπης, Ντα Κάμπο (53′ Τασιουλής), Αθανασιάδης (70′ Γκουντρουμπής), Σέχου (53′ Ομπράντοβιτς).

Share it

Μία Απάντηση

  1. Δυστυχως για μας η κορυφη ειναι πολυ μακρια, οι παικτες 90 λεπτα παιχνιδι 2 φασεις κανανε με ποιον απολλων λαρισας, ακαρπη υπεροχη, δεν μπορει τοσο διαστημα να μην εχουν δεσει , τοτε δεν θα δεσουν ποτε, οχι ο κος Τενες δε.ν εχει μεριδιο ευθυνης ευθυνη οι παικτες εχουν και ο ποποβιτς. Καλη συνεχεια στο πρωταθλημα, δεν βγαζω ειρωνια , στενοχωρια βγαζω, το ξερω οτι στενοχωριεστε και σεις, αλοιως τα περιμενατε,