Search

Επιστρέφει στην Μλάντοστ με την μορφή δανεισμού απο την Ξάνθη ο Εμίλ Βέλιτς!

Στην ομάδα απο την οποία αποκτήθηκε, την Μλάντοστ, θα επιστρέψει για να αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν ο Εμίλ Βέλιτς.

Ο 26χρονος Σλοβένος κίπερ που αποκτήθηκε τον Οκτώβρη απο τους ξανθιώτες(θυμηθείτε ΕΔΩ) ώστοσο έχοντας πολύ υψηλό ανταγωνισμό στην θέση του κίπερ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής με τους ξανθιώτες που απο το καλοκαίρι είχαν ανοίξει επαφή με τον σύλλογο της Βοσνίας να αποφασίζουν ο Βέλιτς να επιστρέψει στην ομάδα που επί 3,5 χρονια έκανε τρομερές εμφανίσεις, έχοντας την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια και παράλληλα να αναπτύξει ακόμη περισσότερο η ομάδα της Ξάνθης τις σχέσεις της με μια ομάδα που και φέτος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Βοσνίας. Άλλωστε όπως συνέβη και με την Άρντα η ομάδα της Θράκης προσπαθεί να χτίσει δίκτυο με άλλους συλλόγους στα Βαλκάνια και όχι μόνο για μελλοντικές συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ξάνθη αναφέρει: “Με τη μορφή δανεισμού στην Mladost Kakanj θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο τερματοφύλακας του ΑΟ Ξάνθη, Εμίλ Βέλιτς”.

Share it