Search

Κοινή ανακοίνωση των ομάδων της Θράκης και ακόμα 6 του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για…τα βουβάλια και τα βατράχια και σαφές μήνυμα “δεν δεχόμαστε να μας κλέψετε!”

Με ανακοίνωση που υπογράφουν 12 ομάδες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα τους και οι 6 εναπομείνασες ομάδες  της Θράκης (μετά την αποχώρηση του Σιδηροχωρίου), αλλά και 4 ομάδες  του 2ου ομίλου κάνουν ξεκάθαρη την θέση τους όσον αφορά τη συνέχιση του πρωταθλήματος και τα σενάρια που ακούγονται.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι Αετός Οφρυνίου, Απόλλων Παραλιμνίου, Ορφέας Ξάνθης, Πανδραμαϊκός, Αλεξανδρούπολη, Mέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, ΑΕ Ευόσμου, ΑΕ Διδυμοτείχου, Άρης Αβάτου, Ελπίδα Σαππών, ΑΕ Αμπελοκήπων, Αναγέννηση Θαλασσιάς, Ποσειδών Μηχανιώνας, Θερμαϊκός Θέρμης, Αγροτικός Αστέρας και Θύελλα Σαρακηνών. Απο τον 1ο όμιλο οι μόνοι που δεν υπογράφουν την ανακοίνωση είναι οι Ηρακλής, Νέστος Χρυσούπολης και Εθνικός Σοχού.

Αναλυτικά:

“Αγαπητοί κύριοι της ΕΠΟ

Επειδή δεν θέλουμε να γίνουμε μετά Χριστό προφήτες,και χωρίς να ρίχνουμε οποιαδήποτε μομφή στην Ομοσπονδία μας,…θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι γίνετε μια προσπάθεια ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ να εκμιεύσουν την υπογραφή ομάδων και να σας προτρέψουν να διαφοροποιήσετε την μέχρι τώρα απόφαση σας( σκεπτικό) για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου από την αγωνιστική που σταμάτησε το πρωτάθλημα.

Η ” πρόταση ” τους είναι να ξεκινήσει από την αρχή το πρωτάθλημα (15 αγωνιστικές) και να ” κλέψετε” από τις ομάδες τους βαθμούς που έχουν πάρει .

Κύριοι αυτήν την άδικη απόφαση δεν θα την δεχτούμε εμείς και αν ου μη γέννειτω την αποδεχτείτε θα κινήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για τα υπερασπίσουμε τα συμφέροντα μας.

Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Υ.Γ.Κυριοι να ξέρετε ότι τα ” βατράχια” είναι πιο πολλά από τα ” βουβάλια”!!!!!
Υ.Γ.2 Κύριοι να ξέρετε …” το φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης εμάς δεν μας αρμόζει!!!
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ!!!!”

Share it