Μπάμπης Τεννές: “Είναι ευλογία να είσαι στην Ξάνθη, να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε η ομάδα να φτάσει στο στόχο της που είναι ένας και μοναδικός

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος τεχνικός της Ξάνθης πραγματοποίησε μετά το πέρας της προπόνησης ο Μπάμπης Τεννές.

Ο πολύπειρος τεχνικός αφού ευχαρίστησε τον Μπίλ Πάπας και τον Τάσο Γιαμουρίδη, τόνισε το πόσο “ευλογία” είναι να βρίσκεται στην ομάδα της Ξάνθης που παρέχει τα πάντα, αλλά και τον ξεκάθαρο στόχο για τον οποίο θα δώσει και αυτός τα πάντα για να επιτευχθεί.

Αναλυτικά ο κ. Τεννές δήλωσε:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μπιλ Πάπας, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Τάσο Γιαμουρίδη και τους συνεργάτες τους, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Έχω έρθει σε μία ομάδα που μας παρέχει τα πάντα, που είναι ευλογία να είσαι ποδοσφαιριστής, προπονητής, υπάλληλος και νομίζω ότι θα πρέπει όλοι εμείς, να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να καταφέρει η ομάδα να φτάσει στο στόχο της που είναι ένας και μοναδικός. Η άνοδος. Είναι γεγονός ότι έχουμε χάσει λίγο έδαφος αλλά με πολλή δουλειά και αρκετή αφοσίωση στον στόχο, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε”.

Share it