Search

Με επιστροφές η πρώτη προπόνηση του Τεννέ στην Ξάνθη! Ορίστηκε το εξ΄ αναβολής με Δόξα Δράμας

Την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή του, Μπάμπη Τεννέ, πραγματοποίησε η ομάδα της Ξάνθης το απόγευμα της Δευτέρας. Ο έμπειρος προπονητής μετά το αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ για τον Covid-19, ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Λάρισας, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της SL2, ενώ πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις(δείτε ΕΔΩ)

Ο Ελίνι Δημούτσος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή, όπως και ο Πάτρικ Έμπερτ μετά την αγωνιστική της απουσίας του, λόγω της κόκκινης κάρτας στο παιχνίδι με τον ΟΦΙ. Οι Παπάζογλου Θ. και Βασίλεφ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα νέα της ομάδας, ορίστηκαν οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής της SL2. Την αναμέτρηση ΑΟ Ξάνθη – Απόλλων Λάρισας ορίστηκε να τη διευθύνει ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (ΕΠΣ Δράμας), με α’ βοηθό τον Παναγιώτη Κουβαλάκη (ΕΠΣ Δράμας), β’ βοηθό τον Αχιλλέα Αναστασιάδη (ΕΠΣ Σερρών), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Δραγούσης (ΕΠΣ Κιλκίς).

Ενώ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του ΑΟ Ξάνθη με την Δόξα Δράμας που είχε αναβληθεί, ορίστηκε για την Τετάρτη 10/3 και ώρα 15:00.

Τέλος, λύθηκε η συνεργασία του ΑΟ Ξάνθη με τον μέχρι πρότινος γυμναστή της ομάδας Σκοτ Σμιθ και με τον ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Πόποβιτς, ενώ με τη μορφή δανεισμού στην Mladost Kakanj θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο τερματοφύλακας του ΑΟ Ξάνθη, Εμίλ Βέλιτς.

Share it