Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό το Παναχαϊκή-Ξάνθη!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Ενδέκατη αγωνιστική σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στην Super League 2 με την Ξάνθη να φιλοξενείται από την Παναχαϊκή, σε ένα πολύ δύσκολο ντέρμπυ. Το SportsAddict.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβούν στη σημερινή αναμέτρηση. Το LIVE συντονίζει ο Κώστας Νασούδης.

Θυμηθείτε το Pre Game του αγώνα, με τα τελευταία νέα, την προϊστορία και τις αποστολές των δύο ομάδων, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Την προηγούμενη (10η) αγωνιστική η Ξάνθη επικράτησε με 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας (θυμηθείτε ΕΔΩ το photostory του ματς και ΕΔΩ το νικητήριο γκολ του Τάτου), ενώ η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 1-0 από τον Εργοτέλη.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής ΕΔΩ και τα Highlights των αναμετρήσεων ΕΔΩ.

Επίσης, μεσοβδόμαδα η Δόξα Δράμας κέρδισε με 1-0 τον πρωτοπόρο Εργοτέλη και έβαλε φρένο στο σερί των Κρητικών. Η βαθμολογία όπως διαμορφώνεται.

Τάτος: “Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο της ομάδας.

Εντυπωσιάζει η νέα όψη των αποδυτηρίων του ΑΟΞ!

Δυστυχώς μεσοβδόμαδα, έφυγε από κοντά μας, ο καλός συνάδελφος, Παναγιώτης Συρόπουλος.

14:30 Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναχαϊκή (Παρασκευόπουλος): Κολοβούρης, Πάνος, Πατάπης, Πλιάτσικας, Αποστολόπουλος, Μπρους, Μουστακόπουλος, Μπάτροβιτς, Ανάκογλου, Γιούσης, Αραβίδης.
Αναπληρωματικοί: Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Λαρρέα, Τσερούτι, Σταμόπουλος, Παπαδόπουλος, Σκεπετάρης, Μπελεζάκης, Μασούρας.

Ξάνθη (Μαραντάς): Ίτσο – Πέτροβιτς, Κέβιν, Τσαμούρης, Βέρκερ – Μπριλάντε, Θυμιάνης – Σιατραβάνης, Βόλτερς, Τάτος – Καπνίδης.
Αναπληρωματικοί: Κελάβα, Βαλμάς, Έλιοτ, Τζούρμαν, Ντίνας, Τεσίγια, Μικελτάτζε, Σουλεϊμάν, Παντελιάδης

14:35 Στο γήπεδο βρίσκεται και ο Μπάμπης Τεννές για να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα..!

14:40 Διαιτητής του αγώνα είναι ο Γκάμαρης της ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Καραλή της ΕΠΣ Ηλείας και Χριστοδούλου της ΕΠΣ Ημαθίας. Τέταρτος είναι ο Μπακογιάννης της ΕΠΣ Αθηνών.

14:43 Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

14:46 Σέντρα στο ματς!

5′ Συμπληρώθηκαν τα πρώτα 5 λεπτά στο ματς, χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση, με την Παναχαϊκή να πιέζει από νωρίς ψηλά.

8′ ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή!

Οι Πατρινοί ανοίγουν το σκορ στο 8ο λεπτό. Αδράνεια της άμυνας της Ξάνθης, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Ανάκογλου με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι, του ανήμπορου να αντιδράσει Ίζο και στη συνέχεια στα δίχτυα.

15′ Πρώτο τέταρτο στο ματς με την Ξάνθη να μην έχει απειλήσει ως τώρα και να έχει ξεκινήσει μουδιασμένα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να εκμεταλλεύονται την μοναδική ευκαιρία ως τώρα στον αγώνα και να ανοίγουν το σκορ.

20′ Ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος ζήτησε μεσοβδόμαδα από τους παίκτες του, ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και ως τώρα το “ντοπάρισμά του” φαίνεται να έχει αντίκρισμα.

22′ Φάουλ για την Παναχαϊκή σε καλό σημείο, που αποφέρει και την πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς που βλέπει ο Τσαμπούρης.

23′ Εκτέλεσε απευθείας ο Μπάτροβιτς, η μπάλα έφυγε αρκετά έξω από τα δοκάρια του Ίζο, ο οποίος δεν ανησύχησε.

24′ Πρώτη τελική για την Ξάνθη, με την κεφαλιά του Καπνίδη μετά το φάουλ του Τάτου να περνά πάνω από τα δοκάρια.

27′ Υπενθυμίζεται πως και οι δύο ομάδες αγωνίζονται με νέο προπονητή, αφού μετά την απόλυση του Παπαδόπουλου, στον πάγκο της Παναχαϊκής βρίσκεται ο Παρασκευόπουλος και αντίστοιχα στον πάγκο του ΑΟΞ μετά την απομάκρυνση του Πόποβιτς, βρίσκεται ως υπηρεσιακός σήμερα, ο Γιώργος Μαραντάς.

30′ Διαγώνιο σουτ του Βόλτερς από τα δεξιά, με τον Κολοβούρη να δείχνει να αιφνιδιάζεται, αλλά την μπάλα να περνά άουτ, χωρίς να την βρει κάποιος παίκτης.

31′ Όσο περνάει η ώρα ο ΑΟΞ δείχνει να συνέρχεται και να πατά καλύτερα, έχοντας κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Λείπει ωστόσο μια καλή τελική από το ρεπερτόριό του.

32′ Σουτ του Τάτου από μέση απόσταση, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Κολοβούρης.

35′ Δέκα λεπτά ακόμα για την ανάπαυλα. Πάντα 1-0 η Παναχαϊκή.

36′ Υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ ο Αποστολόπουλος από τα δεξιά, ενώ ετοιμαζόταν να πατήσει περιοχή. Πολύ οριακή φάση, ίσως τον κάλυπτε ο Βέρκερ.

37′ Στο 53 % υπέρ των γηπεδούχων η κατοχή της μπάλας.

43′ Ο Πέτροβιτς πήγε να πατήσει περιοχή από τα δεξιά, ο Μπάτροβιτς τον βρήκε χαμηλά, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν υπέδειξε κάτι και η μπάλα εν τέλει μετά την κόντρα κατέληξε άουτ.

44′ Δεύτερο κόρνερ για την Ξάνθη.

45′ Πέρασε ανεκμετάλλευτο με τον Κολοβούρη να απομακρύνει την εκτέλεση του Τάτου.

15:31 Δεν κράτησε καθυστερήσεις ο Γκάμαρης. Ημίχρονο στην Αγυιά με την Παναχαϊκή να προηγείται με 1-0 του ΑΟΞ.

15:34 Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο μέρος, με την Παναχαϊκή να εκμεταλλεύεται την μοναδική που της παρουσιάστηκε και έτσι βρίσκεται μπροστά στο σκορ. Ξεκίνησαν καλύτερα οι γηπεδούχοι, με τον ΑΟΞ να ισορροπεί, να ανεβαίνει όμως να μην απειλεί και να προβληματίζει με τα αρκετά λάθη στο ανασταλτικό κομμάτι.

15:38 Στα ματς που άνοιξαν την αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου χθες, ο Ιωνικός επιβλήθηκε των Χανίων με 0-1, ο Διαγόρας Ρόδου του Καραϊσκάκη Άρτας με 1-0, ενώ στο 1-1 έμειναν ΟΦ Ιεράπετρας και Τρίκαλα.

15:39 Στα άλλα δύο ματς που διεξάγονται σήμερα, o Εργοτέλης προηγείται λίγο πριν το τέλος του Απόλλων Λάρισας με 1-0, χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Κόνραντ στο 76′, ενώ στο ημίχρονο Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας είναι στο 0-0.

15:42 Έληξε το ματς στην Κρήτη, με το 1-0 να διατηρείται ως το τέλος και τον Εργοτέλη να επιστρέφει στην κορυφή της βαθμολογίας.

15:43 Η στατιστική απεικόνιση του πρώτου μέρους:

Τελικές προσπάθειες 2-4, Τελικές στην εστία 1-1, Αποκρούσεις 1-0, Κόρνερ 0-2, Οφσάιντ 2-0, Κίτρινες κάρτες 0-1, Φάουλ 9-8, Κατοχή 51-49

15:46 Επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες. Χωρίς αλλαγές θα ξεκινήσουν το δεύτερο μέρος.

15:47 “Πάμε να το γυρίσουμε”, φαίνεται να είπε ο Τάτος στους συμπαίκτες του.

15:48 Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!

47′ Υπενθυμίζεται ότι στον πάγκο του ΑΟΞ, δεν βρίσκονται ο τιμωρημένος Έμπερτ και ο Σχρόιγεν, που θα μπορούσαν να φανούν πολύ χρήσιμοι, στην προσπάθεια της ομάδας να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, όπως και ο Στάθης που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.

48′ Βρίσκεται όμως ο νεοαποκτηθής Γεωργιανός φορ, Μπέκα Μικελτάτζε, που πιθανότατα θα πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του.

51′ Εδώ και ο Μπάμπης Τεννές, που όπως προείπαμε βρίσκεται στο γήπεδο και παρακολουθεί την προσεχή νέα του ομάδα.

52′ Καμία τύχη δεν είχε το σουτ που εξαπέλυσε ο Τάτος, που έφυγε ψηλά άουτ, στην πρώτη τελική του ΑΟΞ στο δεύτερο 45λεπτο.

54′ Τρίτο κόρνερ για την Ξάνθη στον αγώνα.

54′ Εκτέλεσε ο Τάτος, ο Θυμιάνης σηκώθηκε στο ύψος του πέναλτι, όμως η κεφαλιά του ήταν αδύναμη και έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι.

60′ Πρώτη αλλαγή για την Παναχαϊκή με τον Τσερούτι να περνά στη θέση του Μπάτροβιτς.

60′ Συμπληρώσαμε μια ώρα αγώνα. Χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση ως τώρα στο δεύτερο ημίχρονο.

64′ Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Ο Αποστολόπουλος έβγαλε τη σέντρα, ο Αραβίδης γύρισε μέτωπο στην εστία, όντας στη μικρή περιοχή, όμως ο Ίζο του έκλεισε το οπτικό πεδίο και απομάκρυνε το σουτ που επιχείρησε ο πρώην φορ της ΑΕΚ.

66′ Έχει ανοίξει το σκορ ο Λεβαδειακός κόντρα στη Δόξα Δράμας με τον Νίλι.

68′ Σουτ του Τσαμούρη, έξω από την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.

68′ Πρώτη αλλαγή και για τον ΑΟΞ με τον Τεσίγια να περνά στον αγώνα αντί του Θυμιάνη.

73′ Διπλή αλλαγή για την Παναχαϊκή. Ο Μασούρας στη θέση του Μουστακόπουλου και ο Σταμόπουλος αντί του Πάνου.

74′ Διπλή αλλαγή και για τον ΑΟΞ, με τον Ντίνα να περνά στη θέση του Βόλτερς και τον Μικελτάτζε, που πραγματοποιεί το ντεμπούτο του, να αντικαθιστά τον Κέβιν.

75′ Αλλάζει και σχηματισμό πλέον ο ΑΟΞ, με την ομάδα να αγωνίζεται πλέον με 3-5-2, με φουλ επιθετικό σχήμα.

76′ Στο 52% υπέρ της Ξάνθης πλέον η κατοχή της μπάλας.

77′ Τελευταίο τέταρτο στο ματς, με την Ξάνθη να αναζητά μια ουσιαστική φάση προκειμένου να φτάσει έστω στην ισοφάριση. Ούτε η Παναχαϊκή από την άλλη έχει απειλήσει και δείχνει να έχει στο μυαλό της κυρίως την διατήρηση του σκορ.

80′ Μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

82′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα και αυτή για παίκτη της Ξάνθης και συγκεκριμένα στον Πέτροβιτς.

83′ Κλείνει τις αλλαγές της η Παναχαϊκή με τον σκόρερ του αγώνα, Ανάκογλου, να αφήνει τη θέση του στον Παπαδόπουλο.

84′ Κάνει δύο τα τέρματά του ο Λεβαδειακός, με τον Μπιανκόνι, κόντρα στη Δόξα Δράμας, που όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στις νίκες.

89′ Συμπληρώνουμε τα 90′ σε ένα λεπτό, με το 1-0 να παραμένει. Αρκετά φάουλ, δυνατά μαρκαρίσματα και διακοπές στα τελευταία λεπτά.

90′ Πρώτη κάρτα σε παίκτη των γηπεδούχων και συγκεκριμένα στον Μπρους. Την ίδια ώρα βγήκαν κάρτες και στον πάγκο των γηπεδούχων για διαμαρτυρίες.

90′ Κλείνει τις αλλαγές της και η Ξάνθη με τον Τζούρμαν να περνά ως φορ για ένα πιθανό γέμισμα, στην θέση του Σιατραβάνη.

90′ Εκτέλεση φάουλ του Τάτου, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε άουτ.

90′ Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+4′ Γέμισμα προς τα καρέ των γηπεδούχων, ο Καπνίδης διεκδίκησε την μπάλα, όμως υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ.

16:38 Τέλος στο ματς! Παναχαϊκή-Ξάνθη 1-0.

16:39 Έληξε το ματς και στη Λειβαδιά. Η Δόξα Δράμας μείωσε με τον Μενσά στο 89′, όμως ο Λεβαδειακός κράτησε τη νίκη, με 2-1.

16:40 Η Ξάνθη επιστρέφει με άδειες αποσκευές από την Πάτρα, σε ένα ματς που δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των Πατρινών, οι οποίοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και κέρδισαν το ντέρμπυ.

16:43 Ακριβώς στο γεγονός ότι η Παναχαϊκή ήταν πιο αποτελεσματική από την Ξάνθη, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ρένος Δημητριάδης. Ενώ συμπλήρωσε: “Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ισορροπήσαμε το ματς και είχαμε τον έλεγχο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ο στόχος είναι ένας.”

16:47 Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης.

16:55 Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά το τέλος του πρώτου γύρου.

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας! Καλό υπόλοιπο Κυριακής!

Share it