Search

Το pregame του αγώνα της Ξάνθης στην Πάτρα με Παναχαϊκή με τα… μάτια του SportsAddict!

Με ξεκάθαρο και σαφή στόχο τη νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου η Ξάνθη αγωνίζεται στις 14:45 στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή(ERT3, SportsΑddict.gr) στο ματς που κλείνει την αυλαία του πρώτου γύρου, με την Ξάνθη ωστόσο να έχει και το εξ’ αναβολής ματς με την Δόξα Δράμας.

Η ομάδα της Ξάνθης προέρχεται απο τη νίκη επί του ΟΦ Ιεράπετρας(Θυμηθείτε ΕΔΩ) και μια εβδομάδα με αρκετές ανακατατάξεις καθώς είχαμε την αποχώρηση του Τόνι Πόποβιτς απο τον πάγκο(δείτε ΕΔΩ) με τους ξανθιώτες να ταξιδεύουν στην Πάτρα με υπηρεσιακό τεχνικό τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Ρένο Δημητριάδη μαζί με τον Γιώργο Μαραντά και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ που διατήρησε την θέση του. Με τους Ξανθιώτες στην Πάτρα να ψάχνουν ένα μεγάλο διπλό ψυχολογίας.

Εβδομάδα με ανακατατάξεις είχαμε και στους Πατρινούς που προέρχονται απο την ήττα στην Κρήτη απο τον Εργοτέλη, που έφερε και την απομάκρυνση του Νίκου Παπαδόπουλου που αντικαταστάθηκε απο τον μέχρι πρότινος προπονητή της Κ19 της Παναχαϊκής, Χρήστο Παρασκευόπουλο(δείτε ΕΔΩ). Μάλιστα για να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών του ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη ο ιδιοκτήτης των “κοκκινόμαυρων”, Γιώργος Μπάρλος, έδωσε εξτρά κίνητρο με μπόνους για νίκη κόντρα στους Θρακιώτες(δείτε ΕΔΩ)

Το παιχνίδι όπως αναφέραμε και στην αρχή θα μεταδοθεί απο την ΕΡΤ3, ενώ το μενού της αγωνιστικής ξεκίνησε με νίκες για Ιωνικό, Διαγόρα και ισοπαλία στο ματς της Ιεράπετρας με Τρίκαλα(Δείτε ΕΔΩ). Το μενού της ημέρας σήμερα(28/2) περιλαμβάνει 3 πολύ σημαντικές αναμετρήσεις(Δείτε ΕΔΩ)

Για την ομάδα της Ξάνθης δεν λείπουν τα προβλήματα, ενώ για πρώτη φορά θα είναι σε αποστολή και ο Μπέκα Μικελτάτζε του οποίου το δελτίο εκδόθηκε). Δείτε αναλυτικά την αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας που ταξίδεψε στην Πάτρα

Η ομάδα της Πάτρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μόνο απόντα τον Κουσκουνά, με τον Παρασκευόπουλο να παίρνει όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή. Δείτε ΕΔΩ

Οι δύο ομάδες συναντώνται ξανά μετά απο 18 ολόκληρα χρόνια, και πιο συγκεκριμένα το 2003 όταν η Ξάνθη έφευγε νικήτρια με 2-0 απο την Πάτρα, ενώ σε επίπεδο Β’ Εθνικής πάμε ακόμα πιο πίσω στο 1988 με το ματς να λήγει ισόπαλο με 0-0. Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 14 φορές στην Πάτρα με την Παναχαϊκή να μετρά 6 νίκες, 5 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα ενώ 3 φορές έφυγε νικήτρια η Ξάνθη. Να σημειωθεί πως σε επίπεδο Β’ Εθνικής οι δύο ομάδες βρέθηκαν 3 φορές αντιμέτωπες με τους Πατρινούς να κερδίζουν δύο ματς και μάλιστα με το ίδιο σκορ(4-2) ενώ ένα ματς όπως προαναφέραμε και νωρίτερα έληξε ισόπαλο. Ενώ το σκορ που έχει έρθει τις περισσότερες φορές είναι το 1-1(3 φορές)

Την αναμέτρηση της Ξάνθης στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή ορίστηκε να διευθύνει ο Ανδρέας Γκάμαρης απο την Αθήνα με βοηθούς τους Καραλή (Ηλείας) και Χριστοδούλου (Ημαθίας) ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Μπακογιάννης της ΕΠΣ Αθηνών. Θρακιώτικο ορισμό έχουμε στο ματς της Ρόδου μεταξύ του Διαγόρα με τον Καραϊσκάκη με τον Χρήστο Κακουλίδη της ΕΠΣ Θράκης να ορίζεται να διευθύνει το ματς Δείτε ΕΔΩ όλους τους ορισμούς της αγωνιστικής

Share it