Search

Δίνει…απαντήσεις η Αναγέννηση Θαλασσιάς που βγήκε “καθαρή” απο τα τέστ και επιστρέφει στις προπονήσεις!

Χορτάρι μετά από 4 μήνες θα πατήσουν οι παίκτες της Αναγέννησης Θαλασσιάς τη Δευτέρα(1/3). Όπως ενημέρωσε η ομάδα της Θαλασσιάς, στα τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκε η ομάδα σήμερα Παρασκευή(26/2) βγήκαν αρνητικά και έτσι από την Δευτέρα στις 17:00, επιστρέφουν στις προπονήσεις έτσι ώστε να προετοιμαστούν για την επανεκκίνηση της Γ’ Εθνικής που καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν το επιτρέψουν οι λοιμωξιολόγοι προγραμματίζεται για τις 28 Μαρτίου.

Η ενημέρωση της Αναγέννησης αναφέρει:

Τηρώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο και επιστρέφοντας στο γήπεδο μετά από τέσσερις μήνες η Αναγέννηση Θαλασσιας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 01/03/21 και ώρα 17:00 επίσημα την προετοιμασία της μετά την εντολή που δόθηκε από τη γενική γραμματεία αθλητισμού αναφορικά με το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ενώ μια μέρα νωρίτερα είχε δώσει απαντήσεις στους…βιαστικούς περί μη δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα με ανάρτηση που αναφέρει:

Δίνουμε την απάντηση μας στα βιαστικά σχόλια περί μη δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα ….αλλά και με οδηγό την ζωντανή ιστορία του συλλόγου μας στην συναρπαστική εμπειρία της Γ’ εθνικής κατηγορίας τον Αρχηγό μας Καζάκη Ιωάννη , δηλώνουμε την επανεκκίνηση των προπονήσεων της Αναγέννησης τηρώντας στο έπακρο το υγειονομικό πρωτόκολλο….

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Αναγέννησ... Ιωάννης Ελαααα ξεκιναμεεεεεεε δυνατααααα Facebook 3G Πάμε ομάδα μουυυυυ 1:40 μμ 43% EODY Μήνυμα Σήμερα 1:40 μμ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ONOY ΤΟΥ ΙΟΥ SARS-COV-2 ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΣΤΙΣ 13:26 13:26ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ To ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ (NEGATIVE)"

Share it