Search

Ήθελε αλλά για ακόμα ένα εκτός δεν είχε ουσία ο ΑΟΞ που υπέστη την ήττα απο την Παναχαϊκη υπό το βλέμμα Τεννέ!

Για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι η Ξάνθη βρέθηκε να χάνει νωρίς, προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν είχε ουσία και δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα απο την Παναχαϊκή με 1-0.

Σε ένα ματς που παρακολούθησε και ο εκτός απροόπτου νέος τεχνικός της ομάδας της Ξάνθης, Μπάμπης Τεννές που παρακολούθησε το ματς μαζί με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ομάδας, Τάσο Γιαμουρίδη(Δείτε ΕΔΩ)

Η ομάδα της Θράκης υπέστη την τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα και έμεινε στους 15 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Πάτρας την προσπέρασε φτάνοντας τους 17 με τους ξανθιώτες βέβαια να έχουν και το ματς λιγότερο με την Δράμα. Είναι σαφές πως η ομάδα της Ξάνθης δεν έχει χρόνο για…δάκρυα καθώς ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια την Τετάρτη με τον Απόλλωνα στην Ξάνθη και το Σάββατο με τον Ιωνικό στη Νίκαια

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Ανδρέας Γκάμαρης (ΕΠΣ Αθηνών) με α’ βοηθό Γιάννη Καραλή (ΕΠΣ Ηλείας), β’ βοηθό τον Γιώργο Χριστοδούλου (ΕΠΣ Ημαθίας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Άγγελος Μπακογιάννης (ΕΠΣ Αθηνών).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης, Πλιάτσικας, Πατάπης, Πάνος (74′ Σταμόπουλος), Αποστολόπουλος, Μουστακόπουλος (74′ Μασούρας), Μπρους, Γιούσης, Ανάκογλου (83′ Παπαδόπουλος), Μπάτροβιτς (60′ Τσερούτι), Αραβίδης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Πέτροβιτς, Γκαρσία (74′ Μικελτάτζε), Βέρκερ, Τσαμούρης, Μπριλάντε, Θυμιάνης (68′ Τεσίγια), Σιατραβάνης (89′ Τζούρμαν), Καπνίδης, Τάτος, Βόλτερς (74′ Ντίνας).

Share it