Search

Στον ΟΦ Ιεράπετρας με την μορφή δανεισμού απο τον ΑΟΞ οι Τσιλιγγίρης και Κοτόπουλος!

Σε μια σπουδαία κίνηση που αν μη τι άλλο δείχνει και την διάθεση της να επενδύσει στα δικά της παιδιά, που άλλωστε αποτελούν και το μέλλον του συλλόγου, προχώρησε η ΠΑΕ Ξάνθη που παραχώρησε με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν τους Γιώργο Τσιλιγγίρη και Νεκτάριο Κοτόπουλο στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Εκεί οι δύο νεαροί ξανθιώτες ποδοσφαιριστές, που υπέγραψαν αμφότεροι επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους απο το πρωτάθλημα της Super League 2 και να επιστρέψουν το καλοκαίρι πιο γεμάτοι απο παραστάσεις και εμπειρίες. Κάτι για το οποίο κινήθηκαν αρκετά προσεκτικά ο Αθλητικός Διευθυντής του ΑΟΞ, Ανέστης Τσετινές μαζί με τον Γιώτη Παναγιώτου, ώστε οι δύο πολλά υποσχόμενοι παίκτες του ΑΟΞ να πάνε δανεικοί στην καλύτερη δυνατή επιλογή, που ήταν η ομάδα του ΟΦΙ.

Με τον ΑΟΞ να ενημερώνει: “Δύο νεαροί παίκτες της ομάδας μας, οι Νεκτάριος Κοτόπουλος και Γιώργος Τσιλιγγίρης θα αγωνιστούν με τη μορφή δανεισμού για το υπόλοιπο της σεζόν με τον ΟΦ Ιεράπετρας. ”

Η ενημέρωση της ομάδας της Ιεράπετρας αναφέρει:

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΙ ανακοινώνει την απόκτηση των, Νεκτάριο Κοτόπουλο και Γιώργο Τσιλιγγίρη με μορφή δανεισμού από τον ΑΟ Ξάνθης.
Ο Νεκτάριος Κοτόπουλος, είναι γεννημένος στις 12/9 του 2002 στο Άβατο Ξάνθης και αγωνίζεται ως επιθετικός. Βρίσκεται στην Ακαδημία της Ξάνθης από το 2016, στο περσινό πρωτάθλημα Κ19 της Super League 1 σκόραρε 3 τέρματα σε 11 συμμετοχές. Ενώ είναι σταθερά στις κλήσεις των μικρών Εθνικών ομάδων Παίδων και πλέον Νέων.
Ο Γιώργος Τσιλιγγίρης είναι γεννημένος στις 19/9 του 2001. Είναι γέννημα θρέμμα παιδί των Ακαδημιών του ΑΟ Ξάνθης, έχοντας περάσει από όλα τα ηλικιακά τμήματα από τα οποία μάλιστα έχει διατελέσει και αρχηγός. Είναι πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Στο περσινό πρωτάθλημα Κ19 της Super League 1 σκόραρε 5 τέρματα σε 14 ματς.

Share it