Search

Υποψήφιος με τον Καραμπέτσο στις εκλογές της ΕΟΠΕ ο Θοδωρής Βουρδόλης

Την υποψηφιότητα του στις εκλογές της Ομοσπονδίας του βόλεϊ ανακοίνωσε ο πρώην αθλητής, πρώην πρόεδρος του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης και νυν αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Θοδωρής Βουρδόλης.

Ο κ. Βουρδόλης θα είναι υποψήφιος με την παράταξη «Πρώτα το Volley» του νυν προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου.

Η ανακοίνωση του:

«Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι,

Στην έναρξη μιας νέας τετραετίας, παρά τις δύσκολες ημέρες που περνά η χώρα και το άθλημα μας το βόλεϊ , δίνεται η ευκαιρία να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και μέσα από αυτή την συγκυρία να αναδείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε να κρατήσουμε ψηλά το αγαπημένο μας άθλημα.

Όντας πάντα ενεργός στα αθλητικά δρώμενα, είχα και έχω την χαρά να επικοινωνώ καθημερινά με δεκάδες φίλους του αθλήματος μας.

Σε αυτές τις συζητήσεις γίνομαι δέκτης και ταυτόχρονα πομπός των προβληματισμών, των ανησυχιών, των επιθυμιών και των προτάσεων που αφορούν την αθλητική μας κοινωνία.

Όλη αυτή η εμπειρία και η γνώση με βοήθησαν και νιώθω πλέον έτοιμος να επενδύσω όλη μου την δράση προς όφελος όλων των σωματείων που κάνουν τεράστιο αγώνα να κρατήσουν το άθλημά μας ψηλά και στην θέση που του ανήκει.

Αποφάσισα να αγωνιστώ οργανωμένα και ομαδικά για ένα καλύτερο μέλλον του βόλεϊ στην χώρα μας.

Πριν φτάσω στην τελική μου επιλογή, μελέτησα προσεκτικά προσωπικότητες, στόχους, αρχές και αξίες, και σήμερα ανακοινώνω επίσημα ότι συστρατεύομαι ως υποψήφιος στις εκλογές του Μαρτίου 2021 με την παράταξη «Πρώτα το Bόλεϊ», με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμπέτσο.

Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους τους συνυποψηφίους μου και όλοι μαζί να συνεχίσουμε το πετυχημένο έργο της διοίκησης.

Θεόδωρος Βουρδόλης
Υποψήφιος με την παράταξη «Πρώτα το Βόλεϊ»

Share it