Search

Εγκρίθηκε το “μπλόκο” των ομάδων της Super League στο ακαταδίωκτο της ΕΕΑ! Μόνο δύο καταψήφισαν

Όπως είναι ήδη γνωστό, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης τηλεδιάσκεψης της Super League 1, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων η σύσταση επιτροπής δικηγόρων για να μελετήσουν και να γνωμοδοτήσουν αναφορικά με τις επίμαχες διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου. Ως εκ τούτου, η συνεδρίαση των νομικών των ομάδων της Λίγκας που έγινε την Πέμπτη(25/2) είχε μεγάλο ενδιαφέρον δεδομένου πως θα αποφάσιζαν για τις τελικές προτάσεις της Λίγκας για το νέο αθλητικό νόμο που είναι σε δημόσια διαβούλευση.

Η επιτροπή των νομικών -λοιπόν- έθεσε στο τραπέζι την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην περάσει η τροποποίηση της ισχύουσας νομοθεσίας για το… ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Θυμίζουμε πως στα «ψιλά γράμματα» του νομοσχεδίου, φαίνεται ξεκάθαρα το χαλάκι που υφαίνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για να κρύψει τα…σκουπίδια που άφησαν οι επιλογές του για την χιλιοτραγουδισμένη πια ΕΕΑ.

Και όλα αυτά λίγες μόνο ημέρες μετά την απόρριψη της γνωμοδότησης της ΕΕΑ για την υπόθεση της δήθεν πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Εξαιρετικά σημαντικό το timing των ενεργειών που έφεραν και την ενεργοποίηση του Δικεφάλου που ζήτησε από τις υπόλοιπες ΠΑΕ να πάρουν ξεκάθαρη θέση!

Την εν λόγω πρόταση υπερψήφισαν οχτώ ΠΑΕ (ΑΕΚ, Απόλλων, Αστέρας, Βόλος, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ και Λαμία) και την καταψήφισαν δύο και συγκεκριμένα Ολυμπιακός και  Άρης. Ατρόμητος, ΟΦΗ και Γιάννινα ψήφισαν λευκό ενώ η Λάρισα δεν συμμετείχε.

Share it