Search

Οι αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο του ΑΟΞ εν αναμονή του νέου τεχνικού και ενόψει Παναχαϊκής!

Σε… διπλό κινούνται άπαντες στον ΑΟΞ καθώς στο αγωνιστικό τμήμα η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο πολύ σημαντικό ματς της Κυριακής με την Παναχαϊκή (14:45, ΕΡΤ3, SportsAddict.gr) αλλά και αναμονή για τον ερχομό του νέου τεχνικού της Ξάνθης.

Άλλωστε μετά την αποχώρηση του Τόνι Πόποβιτς, αλλά και του γυμναστή Σκότ Σμίθ η ομάδα έδειξε εμπιστοσύνη στο προπονητικό επιτελείο, που άλλωστε ήταν επιλογή των ιθυνόντων του συλλόγου όπως οι Γιώργος Μαραντάς, Ρένος Δημητριάδης (φώτο κάτω), Άρθουρ Ντιλές και Λεωνίδας Μπίλης που κάνουν της προπονήσεις και προετοιμάζουν τους παίκτες της ομάδας για το ματς στην Πάτρα έχοντας μαζί τους και τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας του ΑΟΞ, Ρένο Δημητριάδη που ενίσχυσε το επιτελείο για αυτή την μεταβατική περίοδο ως την έλευση του νέου προπονητή.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη του σταφ δεν υπήρχε αλλαγή φυσικά με τους Αλέκο Μαλαδένη (προπονητής τερματοφυλάκων) και Μιχάλη Μάντικο (αναλυτής) να μένουν στις θέσεις τους. Να σημειώσουμε άλλωστε πως η ομάδα της Ξάνθης πέρα απο προπονητή που αναμένεται να κλείσει άμεσα θα προσθέσει στο επιτελείο της και έναν γυμναστή.

Share it