Search

Ξεκινάει προπονήσεις η ΑΕ Διδυμοτείχου: Ο δήμος αναλαμβάνει προσωρινά το κόστος των τεστ!

Στις προπονήσεις επιστρέφει όπως όλα δείχνουν η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου.

Μετά το «πράσινο φως» που δόθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και από τους λοιμοξιολόγους, αυτό που μένει είναι να γίνει γνωστό είναι πως ακριβώς θα καλυφθεί το κόστος των τεστ για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής καθώς είναι δύσκολο να το καλύψουν οι ίδιες από την στιγμή που αυτά πρέπει να γίνονται σε εβδομαδιαία βάση.

Σε συνέντευξη του ο Γ.Γ.Α. Γιώργος Μαυρωτάς (θυμηθείτε εδώ), είπε μεταξύ άλλων ότι «υπάρχει η σκέψη, έχει κατατεθεί και συγκεκριμένη πρόταση για το πρόγραμμα με το οποίο μπορεί να γίνει αυτό με τη βοήθεια του ΕΟΔΥ και μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Γίνονται και ενέργειες από τον Υφυπουργό για να υπάρξουν συνέργειες και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο θέμα των τεστ. Δηλαδή, θα μπορούσαν να ενταχθούν οι αθλητές στον δειγματοληπτικό έλεγχο που γίνεται σε κάθε περιφέρεια».

Μέχρι όμως να προχωρήσουν αυτές οι διαδικασίες και για να μην χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος, μετά από πρωτοβουλία του ο Δήμος Διδυμότειχου και μόνο για την ομάδα του Δήμου που συμμετέχει στη Γ’ Εθνική, δηλαδή την ΑΕ Διδυμοτείχου, θα καλύψει προσωρινά το κόστος των τεστ. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportsAddict.gr, την ερχόμενη Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου η ομάδα της ΑΕΔ θα υποβληθεί στο σύνολο της σε τεστ covid και καλώς εχόντων των πραγμάτων την Δευτέρα 1 Μαρτίου θα ξεκινήσει προπονήσεις.

Share it