Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πέταξαν φέιγ βολάν υπέρ Κουφοντίνα στο σπίτι της Θρακιώτισσας Προέδρου της Δημοκρατίας!

Αισθητή την παρουσία της έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (23/2) μια ομάδα 50 ατόμων, πετώντας φέιγ βολάν για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι άγνωστοι φώναξαν και συνθήματα υπέρ του καταδικασμένου σε 11 φορές ισόβια για την εγκληματική δράση του στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», για να αποχωρήσουν κατόπιν. Δεν υπήρξαν φθορές, ενώ δεν έγιναν και προσαγωγές.

Tαραντίλης: H Δημοκρατία δεν εκβιάζεται

«Η Δημοκρατία, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται», τόνισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Xρήστος Ταραντίλης, σχετικά με την παρέμβαση στο σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Ο σημερινός στόχος των τραμπούκων, υποστηρικτών του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, ήταν το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Ταραντίλης. «Ας γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα, λειτουργεί το κράτος δικαίου. Αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες τρομοκρατούν κάποιον, κάνουν λάθος. Η Δημοκρατία, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται», καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Τα 50 περίπου άτομα που βρέθηκαν στο σπίτι της ΠτΔ πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα. Όπως έγινε επίσης γνωστό από αστυνομικές πηγές, πέταξαν επίσης φέιγ βολάν και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Πηγή: Ethnos.gr

Share it