Search

Το σπάνιο περιστατικό στο ματς της Ξάνθης με ΟΦΙ και ακόμη ένα μίνι ρεκόρ του Θυμιάνη!

Ένα αρκετά σπάνιο περιστατικό συνέβη στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον ΟΦ Ιεράπετρας, σπάνιο όχι μόνο για την Ξάνθη αλλά και για γενικά για το πρωτάθλημα, με τους Θρακιώτες να αλλάζουν στην διάρκεια του αγώνα δύο φορές το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Βέβαια αυτό συνέβη και λόγω της ατυχίας της ομάδας, που έχασε πολύ νωρίς με θλάση τον Τάσο Παπάζογλου που ξεκίνησε αυτός ως αρχηγός, καθώς απουσίασε ο τραυματίας Γιάννης Στάθης.

Απο το 8′ όταν και έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Παπάζογλου το περιβραχιόνιο πέρασε στα χέρια του Ανδρέα Τάτου, που ήταν και αυτός που με ένα απίθανο τέρμα(δείτε ΕΔΩ) χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα της Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ). Ωστόσο στην φάση του 84′ ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός του ΑΟΞ ένιωσε ενοχλήσεις και αμέσως έγινε αλλαγή.

Και εκεί σημειώθηκε και η τρίτη αλλαγή του αρχηγού με το περιβραχιόνιο να περνά στα χέρια του νεοεισελθόντα στο παιχνίδι, Κωνσταντίνου Θυμιάνη. Κάτι που αποτέλεσε και ξεχωριστή στιγμή για τον 19χρονο μέσο του ΑΟΞ και μάλιστα λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του(28/2/2001).

Αυτή ήταν η 6η συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα για τον Θυμιάνη που ήδη έπιασε την “καλύτερη” απο πλευράς συμμετοχών περσινή του χρονιά που είχε 6 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα(2), Κύπελλο(1), πλέι οφ(1) και μπαράζ παραμονής(2), σπάζοντας φυσικά και άλλα μίνι ρεκόρ σε μια χρονιά που μπορεί να εξελιχθεί ιδανικά για αυτόν, σε μια σεζόν που ήδη σκόραρε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ομάδας(χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην Λιβαδειά) που μάλιστα ήταν και πολύ σημαντικό μια και ήταν το νούμερο 2,000 στην ιστορία της ομάδας, και την Κυριακή “έσπασε” και το ρεκόρ των λεπτών έχοντας φέτος ήδη αγωνιστεί 373 λεπτά, εκ των οποίων 3 90λεπτα, σε ένα ματς 86′ λεπτά, ένα 10λεπτο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ακόμη 8 λεπτά στο ματς με Ιεράπετρα.

Η στιγμή με τον Θυμιάνη να φορά το περιβραχιόνιο αν μη τι άλλο αποτέλεσε ξεχωριστή στιγμή για τον πολλά υποσχόμενο μεσοαμυντικό απο την Πτολεμαΐδα που απο το 2018 είναι επαγγελματίας, ενώ αποτέλεσε και φυσική συνέχεια που πάντως σπάνια συναντάμε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με παίχτες που έχουν φορέσει το περιβραχιόνιο στην ομάδα Νέων μέσα σε λίγα χρόνια να φορά και της πρώτης ομάδας.

Βέβαια για να συμβεί αυτό χρειάστηκε και το επίσης σπάνιο γεγονός της απουσίας των παικτών που έχουν επιλεγεί ως αρχηγοί είτε απο τραυματισμό στην διάρκεια του ματς(Παπάζογλου Τ., Τάτος) είτε ήταν εκτός λόγω τραυματισμών η ενοχλήσεων(Στάθης, Θυμιάνης, Παπάζογλου Θ. αλλά και Τσαμούρη).

Share it