Search

Συγκινεί και “ενώνει” ΠΑΟΚ & Ολυμπιακό η Άννα από την Ορεστιάδα

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία της Άννας από την Ορεστιάδα.

Η Άννα που δίνει μάχη με τον καρκίνο, βρέθηκε στις εξέδρες της Τούμπας στο πρόσφατο ματς με τη Λαμία για να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ομάδα, τον ΠΑΟΚ. Όπως δηλώνει μάλιστα, στο παιχνίδι με την Τσέλσι για το Europa League είχε πάει και πάλι στο γήπεδο ενώ βρισκόταν στην 6η της χημειοθεραπεία.

Την γυναίκα από τον Έβρο, κάλεσε και ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Νίκος Γαβαλάς, να παρακολουθήσει από κοντά στο «Καραϊσκάκης» το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σε συνέντευξη της στον Metropolis της Θεσσαλονίκης δήλωσε τα εξής:

«Πρέπει να έχουμε μόνο θετική ενέργεια γύρω μας ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλα όσα μας συμβαίνουν και ειδικά σε εμένα τα τελευταία 3 χρόνια που πάσχω από καρκίνο.

Στο παιχνίδι με την Τσέλσι είχα έρθει στο γήπεδο ενώ ήμουν στην 6η χημειοθεραπεία. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να πάω γιατί θα μου έκανε καλό στην υγεία μου. Η χθεσινή ημέρα για εμένα ήταν το κάτι άλλο παρά το μεγάλο ταξίδι που έκανα από την Ορεστιάδα αλλά όλο αυτό ήταν ένα δώρο εξ ουρανού».

Ενώ ακόμη πρόσθεσε: «Όλο το περιβάλλον ήταν τόσο ωραίο και ειδικά από τη στιγμή που είδα την αδυναμία μου τον Τζόλη από κοντά. Είναι πιο μικρός από τον γιο μου και βγάζει μία ενέργεια. Χθες που μιλήσαμε του είπα να είναι γερός και δυνατός και όλα τα υπόλοιπα έρχονται, είναι ένα δικό μας παιδί. Ο ΠΑΟΚ για εμένα είναι τα δύο μου τα παιδιά και μία ακόμα μεγάλη οικογένεια με άλλα 22 μέλη».

Share it