Search

Τα ξεχωριστά συναισθήματα του Οκάν Χατζητερζόγλου που έπαιξε για πρώτη φορά αντίπαλος του ΑΟΞ!

Ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του αγώνα ήταν και η επιστροφή μετά απο δύο χρόνια στην Ξάνθη, του Οκάν Χατζητερζόγλου που αντιμετώπισε για πρώτη φορά την ομάδα που τον ανέδειξε, με τον ίδιο εμφανώς με ανάμεικτα συναισθήματα και έχοντας την ευκαιρία να τα πει με πολλούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα όπως για παράδειγμα τον Παναγιώτη Καρασερίδη (φωτο).

Ο 24χρονος Ξανθιώτης κεντρικός αμυντικός είχε βρεθεί αντίπαλος και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Λάρισα όταν αγωνιζόταν με την φανέλα του Απόλλωνα, με τον ίδιο πάντως σε εκείνο το παιχνίδι να μην αγωνίζεται, ωστόσο για πρώτη φορά μετά το 2019 όταν και αποχώρησε απο την ομάδα της καρδιάς του, και αυτή που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο Οκάν Χατζητερζόγλου βρέθηκε στο Xanthi Arena ως αντίπαλος.

Ο Οκάν έγινε επαγγελματίας το 2015 και έμεινε στην Ξάνθη ως το 2019, με ένα εξάμηνο απο τον Γενάρη έως τον Ιούνιο του 2018 ως δανεικός στον Πανσερραϊκό, προτού συνεχίσει στην Ρουμανία και την Ακαδέμικα Κλινσένι και επιστρέψει στην Ελλάδα το καλοκαίρι για τον Απόλλωνα Λάρισας και εδώ και λίγες μέρες στην Ιεράπετρα. Μάλιστα αξίζει να τονίσουμε πως ο αμυντικός απο την Γενισέα με μόλις δύο προπονήσεις ήταν σε τόσο καλή κατάσταση που ο Τίμος Καβακάς τον εμπιστεύτηκε στην ενδεκάδα, και αν μη τι άλλο ο Χατζητερζόγλου τον δικαίωσε έχοντας πολύ καλή παρουσία παρά την ήττα της ομάδας του, ενώ ήταν και αυτός που κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η ομάδα του ΟΦΙ.

Στο γήπεδο μάλιστα για το ματς βρέθηκε και ο πατέρας του Οκάν, και προπονητής της Ακαδημίας της Ελπίδας Γενισέας, Ασίμ Χατζητερζόγλου.

Share it