Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό το Ξάνθη – ΟΦ Ιεράπετρας!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου σήμερα και στην Super League 2 διεξάγεται η 10η αγωνιστική, με την Ξάνθη να υποδέχεται τον ΟΦ Ιεράπετρας θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Διαγόρα στη Ρόδο. Το SportsAddict.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβούν στη σημερινή αναμέτρηση στα Πηγάδια.

Θυμηθείτε το Pre Game του αγώνα, με τα τελευταία νέα, την προϊστορία και τις αποστολές των δύο ομάδων, με ένα κλικ  ΕΔΩ.

14:19 Πάμε στις συνθέσεις:

Ξάνθη: Ίτσο, Παπάζογλου Τ., Βέρκερ, Κέβιν, Μπριλάντε, Έμπερτ, Τάτος, Πέτροβιτς, Καπνίδης, Σχρόιγεν, Σιατραβάνης.

Στον πάγκο είναι οι: Κέλαβα, Ντίνας, Τσαμούρης, Τεσίγια, Βόλτερς, Μυστακίδης, Θυμιάνης, Τζούρμαν, Παντελιάδης.

Ιεράπετρα: Αθανασόπουλος, Μασουέρο, Χιντζίδης, Χατζητερζόγλου, Λεμονής, Τεγούσης, Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα, Κούστα, Ντάλα Κόστα.

Στον πάγκο είναι οι: Μανουσάκης, Περδίκης, Φουάσης, Πριονάς, Σμίλτος, Χατζηπιρπιρίδης, Κόνσι, Αρναούτογλου.

Ο προπονητής του ΟΦΙ κ. Καβακάς δίνει φανέλα βασικού στα δύο νέα θρακιώτικα αποκτήματα Χιντζίδη & Χατζητερζόγλου.

14:45 Έναρξη της αναμέτρησης στην Ξάνθη.

14:50 Πρόβλημα με τον Παπάζογλου, του προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες, δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και συνεχίζει κανονικά.

14:54 Πιο σοβαρό απ’ ότι έδειχνε τελικά είναι το πρόβλημα για τον Παπάζογλου που δεν μπορεί να συνεχίσει. Αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη στο 9′, στη θέση του ο Τζούρμαν.

14:56 Θυμίζουμε ότι χθες Σάββατο ο Εργοτέλης επικράτησε 1-0 της Παναχαϊκής και η Δόξα Δράμας με τον Καραϊσκάκη έμειναν στο 0-0, ενώ αυτή την ώρα, Απόλλων Λάρισας και Χανιά είναι στο 0-0 στο ημίχρονο, ο Διαγόρας Ρόδου προηγείται 1-0 στην έδρα των Τρικάλων στο 10′ και περίπου στο ίδιο λεπτό στο 0-0 είναι το Ιωνικός – Λεβαδειακός.

15:07 Χωρίς φάση μπροστά στις δύο εστίες στα πρώτα 22 λεπτά στην αναμέτρηση της Ξάνθης με την Ιεράπετρα. Δεν έχει μπορέσει να γίνει απειλητική μέχρι στιγμής η ομάδα της Θράκης.

15:08 Αναγκαστική αλλαγή και για τον ΟΦΙ, στη θέση του Λεμονή ο Πριονάς.

15:10 ΓΚΟΛ για την Ξάνθη με σουτ του Σιατραβάνη στο 25′! 1-0 ο ΑΟΞ κόντρα στον ΟΦΙ.

15:11 ΓΚΟΛ για τον Ιωνικό και 1-0 στο ντέρμπι με το Λεβαδειακό. Σκόρερ ο πρώην της Ξάνθης, Ματίας Κάστρο.

15:15 ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα Λάρισας με τον Ομπράντοβιτς στο 60′. 1-0 απέναντι στα Χανιά.

15:20 Λίγο καλύτερος ο ρυθμός στα Πηγάδια σε σχέση με το πρώτο 20λεπτο. Ελέγχει το ματς η Ξάνθη που δεν έχει απειληθεί από τον ΟΦΙ.

15:27 ΓΚΟΛ για την Ιεράπετρα. Ο Βογιατζής ισοφαρίζει σε 1-1 για τον ΟΦΙ κόντρα στην Ξάνθη με εκτέλεση πέναλτι στο 42′. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα μετά από ανατροπή του Χατζητερζόγλου από τον Μπριλάντε που υπήρξε μέσα στην περιοχή. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Ξάνθης προς τον διαιτητή, αλλά η υπόδειξη φαίνεται να είναι σωστή. Όλα ξεκίνησαν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη, με τους παίκτες του ΑΟΞ να μην μπορούν να απομακρύνουν τον κίνδυνο.

15:32 Ημίχρονο στα Πηγάδια. Ξάνθη – ΟΦ Ιεράπετρας 1-1. Στα υπόλοιπα παιχνίδια όπου επίσης ολοκληρώθηκε το α’ μέρος: Ιωνικός – Λεβαδειακός 1-0, Τρίκαλα – Διαγόρας 0-1. Στο 83′ Απόλλων Λάρισας – Χανιά 1-0.

15:50 Έναρξη β’ ημιχρόνου στην Ξάνθη.

15:52 Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη να περάσει και πάλι μπροστά στο σκορ στο 47′. Ωραία πάσα του Τάτου για τον Σχρόιγεν, σουτ από τον τελευταίο και πάνω στην γραμμή του τέρματος με το σώμα ο Πριόνας απομακρύνει και κρατάει το 1-1 για τον ΟΦΙ.

15:53 Λήξη στην Λάρισα, νίκη για τον Απόλλωνα με 1-0 επί του Κισσαμικού.

16:00 Τις πρώτες βοήθειες στον Βέρκερ προσφέρει το ιατρικό επιτελείο της Ξάνθης που βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου για να ξανά μπει σε λίγο. Θυμίζουμε ότι από το 8′ ο Τάσος Παπάζογλου αποχώρησε από το ματς λόγω τραυματισμού.

16:07 Δεύτερη αλλαγή για την Ιεράπετρα, στη θέση του Ντάλα Κόστα ο Αποστολίδης.

16:09 Διπλή αλλαγή για την Ξάνθη. Ντίνας και Μυστακίδης περνούν στις θέσεις των Καπνίδη & Σχρόιγεν. Με Μυστακίδη πλέον στην κορυφή της επίθεσης ο ΑΟΞ.

16:15 Τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΙ, με τον Αρναούτογλου να μπαίνει στη θέση του Χιντζίδη στο 70′.

16:22 Στο 78′ με 10 η Ξάνθη λόγω αποβολής του Έμπερτ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυστηρή η απόφαση του διαιτητή.

16:27 Λίγο πριν το τέλος, Ιωνικός – Λεβαδειακός 1-1 & Τρίκαλα – Διαγόρας 0-1 (με 10 παίκτες η ομάδα της Ρόδου).

16:29 ΓΚΟΛ η Ξάνθη! Τρομερό γκολ του Τάτου με σουτ έξω από την περιοχή στο 84′ και 2-1 οι Θρακιώτες! Σίγουρα στα highlights της αγωνιστικής. Δείχνει την ποιότητα του ο αρχηγός του ΑΟΞ.

16:31 Στο 86′ ο Τάτος αποχωρεί, δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη, στην θέση του ο Βόλτερς. Έξω και ο Σιατραβάνης μέσα ο Θυμιάνης.

16:36 Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων στο ματς.

16:38 Μαρκάρισμα στον Μυστακίδη μέσα στην περιοχή, «παίζετε» δείχνει ο διαιτητής Παρχαρίδης.

16:40 Τέλος στα Πηγάδια. Σημαντική νίκη για την Ξάνθη με 2-1 επί της Ιεράπετρας χάρη στα τέρματα των Σιατραβάνη και Τάτου, με τον Βογιατζή να ισοφαρίζει ενδιάμεσα με πέναλτι. Παρ’ όλο που έπαιζε με 10 μετά από αποβολή του Έμπερτ στο 78′ ο ΑΟΞ πήρε το τρίποντο. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής Ιωνικός – Λεβαδειακός 1-1 και Τρίκαλα – Διαγόρας 0-1, με την ομάδα της Ρόδο που τελείωσε το ματς με 9 παίκτες να παίρνει δεύτερη σερί νίκη μετά από αυτήν κόντρα στην Ξάνθη στην προηγούμενη αγωνιστική.

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν κοντά μας. Μείνετε στο SportsAddict, ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ και εν συνεχεία πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση στα Πηγάδια…

Share it