Search

Με γκολάρες Σιατραβάνη και Τάτου “ξεκλείδωσε” τον ΟΦΙ και πήρε σημαντική νίκη αν και αγχώθηκε ο ΑΟΞ!

Την 4η του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 πανηγύρισε ο ΑΟ Ξάνθης, επικρατώντας 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας στα Πηγάδια,  με την επιστροφή στις νίκες να φέρει την ομάδα της Θράκης ξανά σε τροχιά τίτλου

Ο ΑΟΞ αν και έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Έμπερτ με δεύτερη κίτρινη στο 78′, με ένα φανταστικό γκολ του Τάτου με γυριστό σουτ έξω από την περιοχή πήρε το τρίποντο στο 84′. Το σκορ είχε ανοίξει ο Σιατραβάνης στο 26′, ενώ για τους Κρητικούς ισοφάρισε σε 1-1 ο Βογιατζής στο 41′ με πέναλτι. που κέρδισε ο Οκάν Χατζητερζόγλου απο τον Μπριλάντε.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το LIVE του SportsAddict ΕΔΩ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Περικλής Παρχαρίδης της ΕΠΣ Δράμας, με α’ βοηθό τον Αχιλλέα Αναστασιάδη (ΕΠΣ Σερρών), β’ βοηθό τον Χρήστο Κορωνα (ΕΠΣ Πειραιά) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Ίτσο, Πέτροβιτς, Βέρκερ, Παπάζογλου (9′ λ.τρ. Τζούρμαν), Γκαρσία, Μπριλάντε, Έμπερτ, Τάτος (87′ Βόλτερς), Σιατραβάνης (86′ Θυμιάνης), Σχρόιεν (64′ Ντίνας), Καπνίδης (64′ Μυστακίδης).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Χιντζίδης (72′ Αρναούτογλου), Χατζητερζόγλου, Μασουέρο, Λεμονής (26′ λ.τρ. Πριόνας), Τεγούσης, Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα, Ντάλα Κόστα (62′ Αποστολίδης), Κούστα.

Share it