Search

Η ενημέρωση της Ξάνθης προς φιλάθλους και Μ.Μ.Ε. για το ματς με ΟΦΙ

Με ανακοινώσεις που εξέδωσε ο ΑΟ Ξάνθης ενημερώνει τους φιλάθλους για τις συνθήκες της αναμέτρησης με τον ΟΦ Ιεράπετρας αλλά και τους δημοσιογράφους για τις διαπιστεύσεις για την ίδια αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

Για τους φιλάθλους:

“Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ενημερώνει πως η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Super League 2 με αντίπαλο την ομάδα του Ο.Φ. Ιεράπετρας 1970 την Κυριακή 21/2, 14:45, ERTSPORTS 3) θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο συγκεκριμένος αγώνας όπως και όλα τα παιχνίδια της Super League 2 διεξάγονται σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τη νόσο του κορονοϊού, όπως αυτά προβλέπονται.

Δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο”.

Για τα Μ.Μ.Ε.:

“Η Διεύθυνση Επικοινωνίας του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής αιτημάτων διαπίστευσης για την αναμέτρηση ΑΟ ΞΑΝΘΗ – Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Δεν θα γίνει, πλέον, δεκτό κανένα νέο αίτημα, με δεδομένο ότι έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που θα διαπιστευθούν για τη συνάντηση.

Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Για την είσοδό τους, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους σε ειδική φόρμα και να φέρουν μαζί τους συμπληρωμένο το «Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση». Σε αυτήν θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση.

Στη συνέχεια οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο (θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πλευρές πίσω από τα δύο τέρματα και σε αυτήν απέναντι από τους πάγκους των ομάδων) και οι δημοσιογράφοι στην εξέδρα του Τύπου.

Απαραίτητη για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας.

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο η αίθουσα Τύπου όσο και η Μικτή Ζώνη δεν θα λειτουργήσουν.

Ως εκ τούτου, δεν έχει εγκριθεί διαπίστευση και δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση άλλο τηλεοπτικό συνεργείο πλην της ΕΡΤ που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης”.

Share it