Search

Μέσι, Γκριεζμάν, Εμπαπέ, Ικάρντι και… σία προδιαθέτουν για παιχνίδι με γκολ

Επιστροφή του Τσάμπιονς Λιγκ, δύο αναμετρήσεις γίνονται για τους «16» της διοργάνωσης. Στην Ουγγαρία θα υποδεχθεί ως τυπικά γηπεδούχος η Λειψία την ντεφορμέ Λίβερπουλ, με το… φάντασμα του 6-1 από το 2017 και χωρίς τους Νεϊμάρ, Ντι Μαρία η Παρί φιλοξενείται από την ανεβασμένη Μπαρτσελόνα.

 Σου προτείνουμε τις κορυφαίες προσφορές* στοιχηματικών

  1. Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε με το Τσάμπιονς Λιγκ. Σούπερ ματς στη Βαρκελώνη, η φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα (σερί 9-2-0 στα 11 τελευταία ματς) έχει τον Μέσι σε καταπληκτική κατάσταση (9 γκολ στα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια που αγωνίστηκε) θέλει να πάρει αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Παρίσι.

Αμφίβολη η συμμετοχή του Πικέ, μακροχρόνιες οι απουσίες της. Η Παρί, στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Ποσετίνο στον πάγκο της δεν θέλει με τίποτα να θυμάται την προηγούμενη επίσκεψή της στο «Camp Nou», όταν και αποκλείστηκε στον ίδιο γύρο χάνοντας με 6-1, παρότι είχε κερδίσει 4-0 στο α’ ματς. Χωρίς τους Νεϊμάρ, Ντι Μαρία απόψε, θα στηριχθεί στον Εμπαπέ.

Προγνωστικό: Ομάδες που ρολάρουν καλά επιθετικά, δεν θα λέγαμε το ίδιο και αμυντικά. Στα 5 από τα 6 τελευταία ματς της Μπάρτσα σκόραραν και οι δύο ομάδες βάζοντας τουλάχιστον 3 γκολ, το ίδιο συνέβη και στις 5 από τις 8 πιο πρόσφατες συναντήσεις των δύο αποψινών αντιπάλων, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Τίμιο το 1.80 στο συνδυαστικό G/G & Over 2,5.

Share it