Search

Βράβευσε Τοροσίδη μαζί με Μαλεζά, Μανιάτη, Κονέ και Τζιόλη για την προσφορά τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο ο ΠΣΑΠ!

Ο άνθρωπος που κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε στο εξωτερικό και έδωσε τα πάντα όσες φορές κλήθηκε να βοηθήσει την εθνική ομάδα. Ένας άνθρωπος που τίμησε και με το παραπάνω τα χρώματα της Ξάνθης και του Ολυμπιακού αλλά και όπου αγωνίστηκε και έγινε ένας πραγματικός θρύλος.

Ο λόγος για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος στη γιορτή του ΠΣΑΠ είχε την τιμητική του, καθώς βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Ένα βραβείο, που αποδεικνύει το μεγαλείο του. Ο Τεχνικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του μετά τον τελικό του Κυπέλλου, συνεχίζει να βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από ένα νευραλγικό πόστο.

Ο Ξανθιώτης βετεράνος αμυντικός στην καριέρα του πραγματοποίησε 437 συμμετοχές σε επίπεδο συλλόγων(Ξάνθη, Ολυμπιακός, Ρόμα και Μπολόνια) και Εθνικής ομάδας και είχε 31 γκολ και 33 ασίστ.

Το ίδιο βραβείο παρέλαβαν επίσης ο Στέλιος Μαλεζάς που ολοκλήρωσε την καριέρα του ως παίκτης της Ξάνθης και πλέον προπονητής της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ, όπως και οι Παναγιώτης Κονέ, Γιάννης Μανιάτης και Αλέξανδρος Τζιόλης οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αλλά πήραν βραβείο για τη συνεισφορά τους στο ποδόσφαιρο.

Share it