Search

Audio: Ο Τάσος Παπάζογλου μιλά για τον μεγάλο στόχο και τις αλλαγές στον ΑΟΞ, και το μήνυμα στον φίλαθλο κοινό της ομάδας!

Ο Τάσος Παπάζογλου αποτέλεσε μια απο τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοίκησης του ΑΟΞ το καλοκαίρι, με τον 31χρονο πολύπειρο αμυντικό με μεγάλη καριέρα και έχοντας φορέσει ξανά την φανέλα του ΑΟΞ να έρχεται για να ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας για άμεση επιστροφή, και όπως τονίζει αυτός είναι ο αποκλειστικός στόχος όλων στον σύλλογο να δώσουν τα πάντα για να μπορέσει η Ξάνθη να γυρίσει εκεί που ανήκει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αθλητικός Παλμός» του Νεκτάριου Αμποβιανίδη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, ο εκ των αρχηγών της Ξάνθης Τάσος Παπάζογλου στάθηκε στην μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, αλλά και του πρωταθλήματος, τις αλλαγές στο γήπεδο ενώ τόνισε την σιγουριά του πως η ομάδα θα βελτιωθεί ζητώντας απο το φίλαθλο κοινό να κάνει υπομονή και να αντιληφθεί τις ιδιαιτερότητες της φετινής σεζόν.

Αρχικά ο Σερραίος αμυντικός τόνισε:  “Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλα τα παιδιά απο την αρχή της προετοιμασίας. Ήταν λογικό στην αρχή να υπάρχουν κάποια θέματα γιατί είναι όλοι καινούργιοι στην ομάδα. Έπρεπε να βρεθεί μια χημεία και σε αυτό δεν υπήρχαν και τα φιλικά, λόγω καραντίνας, ώστε να δέσει  πιο καλά η ομάδα. Αυτό βλέπουμε  παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται και πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι, ώστε να κρατάμε εμείς οι αμυντικοί το μηδέν και να κερδίζουμε, γιατί αυτό έχει σημασία, έστω και με 1-0 τα παιχνίδια.”

Ενώ για την εικόνα του πρωταθλήματος σημείωσε: “Το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο δύσκολο απο αυτά των τελευταίων ετών που έχουν γίνει. Παράγοντας σημαντικός είναι και η κατάσταση που επικρατεί λόγω του ιού, με τεστ αργοπορία να ξεκινήσουμε και όταν αρχίσαμε αυτό έγινε χωρίς φιλικά. Επίσης κάνει το πρωτάθλημα αρκετά δύσκολο και το γεγονός πως οι ομάδες καλούνται να παίξουν Τετάρτη-Κυριακή που είναι πρωτόγνωρο για αυτή την κατηγορία. Εμείς το καλό που έχουμε είναι πως διαθέτουμε ένα πληρέστατο ρόστερ, υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες  σε κάθε θέση, και θέλω να πιστεύω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε εμείς που θα πάρουμε το εισιτήριο για την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει(Super League 1).”

Για την εικόνα της ομάδας και τις απαιτήσεις των φίλων του ΑΟΞ, ο Τάσος Παπάζογλου τόνισε: “Είναι λογικό ο κόσμος να ζητάει παραπάνω πράγματα, καλύτερο ποδόσφαιρο, γιατί τόσα χρόνια στην μεγάλη κατηγορία έχει συνηθίσει διαφορετικά, με καλές χρονιές και Ευρωπαϊκές παρουσίες. Όμως θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι, ειδικά ο κόσμος, ότι η φετινή χρονιά είναι λίγο ιδιαίτερη. Σημασία έχει φέτος η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει, και πιστεύω θα έρθει και το καλό ποδόσφαιρο γιατί πραγματικά οι συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα είναι τρομερές και ειδικά εμείς οι ποδοσφαιριστές χαιρόμαστε που ανήκουμε σε έναν τέτοιο σύλλογο.”

Για την αλλαγή εικόνας το γηπέδου: “Ήταν λες και παίζαμε σε διαφορετικό γήπεδο, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που γίνονται τέτοιες τεράστιες αλλαγές και μας δείχνουν οτι είναι δίπλα μας οι διοικούντες και ο Πρόεδρος, το γήπεδο, τα προπονητικά έχουν αλλάξει όλα προς το καλύτερο. Εμείς το μόνο που θα κάνουμε και είναι υποχρέωση μας να κάνουμε είναι να συμβάλουμε ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία.”

Για το τι χρειάζεται η Ξάνθη για να φύγει με νίκη απο το ματς της Τετάρτης στην Ρόδο ο πολύπειρος αμυντικός τόνισε: “Σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι και να δείξουμε χαρακτήρα όπως δείξαμε τόσο στην Άρτα, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, αλλά και με τα Τρίκαλα Το πάθος και η θέληση είναι αυτά που πρέπει να δείξουμε ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πλησιάσουμε όσο περισσότερο γίνεται τους πρωτοπόρους.”

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ομάδας, ο εκ των αρχηγών του ΑΟΞ απάντησε: “Ο κόσμος θα πρέπει να κάνει λίγο υπομονή, όλοι μας θέλουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε μια νέα ομάδα χτισμένη απο το μηδέν, υπάρχει πάρα πολύ καλό υλικό και πιστεύω παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωθεί και το αγωνιστικό κομμάτι και θα παίζουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο.”

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

http://

Share it