Search

Αυλαία της 22ης αγωνιστικής με εκτός έδρας νίκες για ΠΑΟΚ & ΑΕΚ! Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία της Super League

Με τον ΠΑΟΚ να περνά απο το Περιστέρι κερδίζοντας τον τυπικά γηπεδούχο ΠΑΣ, και την ΑΕΚ παρότι αγχώθηκε να φεύγει με μεγάλο διπλό απο την Λάρισα σε ένα ματς με απίστευτο φινάλε, έπεσε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Super League, με αμφότερους τους “Δικέφαλους” να πιάνουν στην δεύτερη θέση τον Άρη με 43 βαθμούς.

Στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ με τέρματα των Ζίβκοβιτς και Σβάμπ(με πέναλτι) κατάφερε να φύγει νικητής απο το ματς με τον ΠΑΣ, με τους “ασπρόμαυρους” να έχουν και χαμένο πέναλτι στο πρώτο μέρος με τον Βιεϊρίνια να αστοχεί.

Στην Λάρισα η ΑΕΚ πολύ ανώτερη στο πρώτο μέρος προηγήθηκε με 0-2 χάρις σε δύο τέρματα του Ολιβέιρα(το πρώτο με πέναλτι), όμως η αντίδραση της ΑΕΛ στο δεύτερο ήταν εντυπωσιακή με τον Νικολιά στο 70′ και τον Ακούνια στο 80′ να φέρνουν το ματς στα ίσια προτού στο 90΄ ο Αλμπάνης να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ΑΕΚ. Στο 95′ σημειώθηκε η φάση του αγώνα με την ΑΕΛ να κερδίζει πέναλτι όμως την εκτέλεση του Μουκαντζό να αποκρούει ο πρώην κίπερ του Πανθρακικού, Γιώργος Αθανασιάδης, και μάλιστα στην κόντρα η ΑΕΚ με σκόρερ τον Σιμάνσκι διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Εικόνα

Εικόνα

Share it