Search

Περνάει στην κορυφή η Ίντερ

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά

Πολλά και διάφορα είδαμε να συμβαίνουν χθες σε όλη την Ευρώπη και σήμερα αναμένεται να γίνουν ακόμα καλύτερα, με πολλά μεγάλα ματς να έρχονται στις οθόνες μας. Στην Ιταλία, η Μίλαν έπεσε θύμα έκπληξης κόντρα στη νεοφώτιστη Σπέτσια και η Ίντερ έχει την ευκαιρία να ανέβει για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή.

Οι «νερατζούρι» υποδέχονται την πολύ δυνατή Λάτσιο στο «Σαν Σίρο» και μένει να δούμε αν θα δεχθούν το… δώρο από τη «συμπολίτισσα», με νίκη απέναντι στους «Ρωμαίους».

Ίντερ: Μεσοβδόμαδα έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι την πρωταθλήτρια Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο, έχασε απίθανες φάσεις, πίεσε να ανατρέψει το 1-2 του πρώτου αγώνα, όμως οι «μπιανκονέρι» άντεξαν και πέρασαν. Σίγουρα όμως ο Κόντε είδε πολύ καλά πράγματα από την ομάδα του που έπαιξε με νοοτροπία νικητή. Όλοι στην Ίντερ γνωρίζουν πως αν ανέβουν στην κορυφή της Σέριε Α, όλα στην συνέχεια θα είναι στο χέρι τους για τον τίτλο, μιας και δεν υπάρχουν άλλες διοργανώσεις ανοιχτές να τους αποσπάσουν. Για το δύσκολο ματς με τη Λάτσιο, δεν υπάρχει κανείς τραυματίας ή ανέτοιμος, με τον Κόντε να… τρίβει τα χέρια του.

Λάτσιο: Μετά τη ρεβάνς που πήρε με την Αταλάντα στο πρωτάθλημα, η Λάτσιο έστω και δύσκολα νίκησε στη Ρώμη και την Κάλιαρι και επανήλθε στην κουβέντα για την πρώτη 4άδα απόλυτα δίκαια. Ο Ιμόμπιλε με τα γκολ του οδηγεί τους Λατσιάλι ακόμα μια σεζόν, όμως είναι κάτι γνωστό στους αντιπάλους της ομάδας πως αν κλειστεί, η επιθετική δύναμη της «σελέστε» μειώνεται. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι θα πάει προσεκτικά στο Μιλάνο, σχεδιάζοντας τα πλάνα του χωρίς τους σημαντικούς Ατσέρμπι, Λουίς Φελίπε και πιθανώς τον Λουίς Αλμπέρτο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λάτσιο είναι παραδοσιακά μια ομάδα που βάζει δύσκολα στην Ίντερ ειδικά στο Μιλάνο. Αυτή τη σεζόν, όμως, η ομάδα του Κόντε δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να διεκδικήσει έναν τίτλο που κυνηγάει 11 χρόνια τώρα. Όσο καλή και αν είναι η Λάτσιο, αυτή η Ίντερ είναι το φαβορί στο 1.79 του Stoiximan.

Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα στο Betpicks.gr

Share it