Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό το Ξάνθη-Τρίκαλα!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Όγδοη αγωνιστική σήμερα Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στην Super League 2 με την Ξάνθη να υποδέχεται τα Τρίκαλα, σε ένα πολύ δύσκολο και καθοριστικό ματς. Το SportsAddict.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβούν στη σημερινή αναμέτρηση. Το LIVE συντονίζουν οι Κώστας Νασούδης και Νεκτάριος Αμποβιανίδης.

Θυμηθείτε το Pre Game του αγώνα, με τα τελευταία νέα, την προϊστορία και τις αποστολές των δύο ομάδων, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Την προηγούμενη (7η) αγωνιστική τα Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλα χωρίς τέρματα με τον Εργοτέλη, ενώ η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 0-1 τον Καραϊσκάκη Άρτας. (θυμηθείτε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ και τα highlights της αναμέτρησης ΕΔΩ).

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής και την βαθμολογία, με ένα κλικ ΕΔΩ και τα Highlights όλων των αναμετρήσεων ΕΔΩ.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να κάνει σέντρα στις 14:45. Tην ίδια ώρα επίσης διεξάγεται ένα ακόμα ματς αυτό ανάμεσα στα Χανιά και τον ΟΦ Ιεράπετρας, σε μια ακόμα Κρητική μονομαχία. Αναλυτικά το μενού της αγωνιστικής με ένα κλικ ΕΔΩ.

Έφτασε τους 24 παίκτες που αγωνίστηκαν σε 6 ματς η Ξάνθη. Θυμηθείτε ΕΔΩ.

Χρήστος Πανόπουλος: “Δεσμεύτηκα ότι δεν θα πάω στο CAS.” Θυμηθείτε ΕΔΩ.

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του προπονητή της Ξάνθης Τόνι Πόποβιτς μετά το ματς στην Άρτα, όταν και δήλωσε πως κάθε νίκη είναι σημαντική, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Βασίλη Φασίδη ενόψει του σημερινού αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ.

14:30 Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ Ξάνθη (Πόποβιτς): Ίζο, Παπάζογλου Τ., Βέρκερ, Παντελιάδης, Πέτροβιτς, Πόποβιτς, Μπριλάντε, Έμπερτ, Ντίνας, Σρόιχεν, Καπνίδης.
Αναπληρωματικοί: Κέλαβα, Στάθης, Σουλεϊμάν, Τεσίγια, Βόλτερς. Μυστακίδης, Σιατραβάνης, Τσαμούρης, Τζούρμαν.

Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Σταμάτης, Νιάρος, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Κεχαγιάς, Αλμπάνης, Ζώγκος.
Αναπληρωματικοί: Γκαράς, Ελευθεριάδης, Διαμαντόπουλος, Καρουνγκάλ, Κλεμέντε, Νταλόσι, Φασίδης, Ευθυμίου, Σκόνδρας.

14:40 Διαιτητής του αγώνα είναι ο Βρέσκας της ΕΠΣ Πιερίας , με βοηθούς τους Δημόπουλο της ΕΠΣ Φλώρινας και Μποζατζίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος είναι ο Τακίδης της ΕΠΣ Κιλκίς.

14:43 Οι δύο ομάδες κάνουν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο.

14:45 Έναρξη του αγώνα με την Ξάνθη στη σέντρα!

2′ Πρώτη μεγάλη φάση στο ματς για την Ξάνθη με τον Έμπερτ να βγάζει μια σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, τον Παπάζογλου να κάνει το γύρισμα προς τον Καπνίδη, ο οποίος όμως δεν βρήκε την μπάλα και στη συνέχεια υπέπεσε σε φάουλ.

10′ Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο στο ματς. Έχει ρυθμό το παιχνίδι.

14:56 Μεξής και Ντάνας έμειναν εκτός 20δας για τα Τρίκαλα, Θυμιάνης, Τάτος και Παπάζογλου Θ. για την Ξάνθη.

20′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη. Ο Έμπερτ εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά, όμως ο Βέρκερ που κινήθηκε προς την τροχιά της μπάλας, δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά και αυτή κατέληξε άουτ.

22′ Απειλεί και πάλι η Ξάνθη από..αέρος. Ωραίο γέμισμα του Σρόιχεν, ο Καπνίδης σηκώθηκε ανενόχλητος στο ύψος του πέναλτι, όμως η κεφαλιά του έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

30′ Πρώτη τελική για τα Τρίκαλα με την κεφαλιά του Αλμπάνη να περνά πολλά μέτρα άουτ.

15:15 Το ματς ως τώρα έχει καλό ρυθμό, όμως απειροελάχιστες αξιόλογες φάσεις. Αρκετές είναι οι φωνές από τον πάγκο των Τρικάλων με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να διαμαρτύρεται συχνά πυκνά. Παράλληλα έχουν ήδη σηκωθεί για ζέσταμα 4 παίκτες από κάθε ομάδα.

32′ Σε μια φάση που θα συζητηθεί , ο Σρόιχεν εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση στην άμυνα των Τρικάλων, τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Γιακουμή, όμως μόλις ετοιμαζόταν να πλασάρει, ο κύριος Βρέσκας σταμάτησε τη φάση για να υποδείξει επιθετικό φάουλ για σπρώξιμο.

34′ Ωραία ενέργεια του Ντίνα και σουτ έξω από την περιοχή και αριστερά, μπλόκαρε ο Γιακουμής,

35′ Τεράστια ευκαιρία για τα Τρίκαλα, η σημαντικότερη ως τώρα στο ματς. Ο Σταμάτης πήρε όσα μέτρα είχε μπροστά του και σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει στο πόδι του Βέρκερ και για καλή τύχη του Ίζο να σταματά στην αριστερή συμβολή των δοκών.

15:30 Τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος, χωρίς καθυστερήσεις. Στο 0-0 Ξάνθη και Τρίκαλα, σε ένα ματς ως τώρα, στο οποίο και οι δύο ομάδες προσπαθούν να παίξουν με τη μπάλα κάτω, κάτι που βοηθάει στο να βλέπουμε ως τώρα καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες είναι λιγοστές, με την Ξάνθη να πιέζει πιο ψηλά, να κρατά περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της, αφήνοντας όμως σε αρκετές στιγμές κενούς χώρους, κάτι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα Τρίκαλα, που είναι πολύ επικίνδυνα στην κόντρα επίθεση.

15:32 Στο 0-0 μετά τα πρώτα 45′ και το άλλο ματς που διεξάγεται αυτή την ώρα ανάμεσα στα Χανιά και τον ΟΦ Ιεράπετρας.

15:47 Οι δύο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο.

46′ Με αλλαγή ξεκινά το δεύτερο μέρος η Ξάνθη. Ο Στάθης θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, στη θέση του Πέτροβιτς, ο οποίος δεν βοήθησε πολύ σήμερα.

15:48 Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!

46′ Κίτρινη κάρτα με το..”Καλησπέρα” στο δεύτερο 45λεπτο, την οποία βλέπει ο Ζώγκος για ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα στον Έμπερτ. Πρώτη κάρτα στον αγώνα.

51′ Σουτ στη κίνηση του Ριζογιάννη η μπάλα ψηλά άουτ.

53′ Πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο ο Ριζογιάννης ο οποίος δέχεται τις πρώτες βοήθειες, μετά από ένα χτύπημα στη ποδοκνημική.

54′ Συνεχίζει κανονικά στο ματς ο χαφ των φιλοξενούμενων.

58′ Διπλή αλλαγή για την Ξάνθη. Σιατραβάνης και Τεσίγια περνούν στο ματς στη θέση των Ντίνα και Πόποβιτς.

59′ Σέντρα σουτ του Σταμάτη από το ύψος της τελικής γραμμής, σε κόρνερ ο Ίζο.

61′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!

Ο Σρόιχεν πάτησε περιοχή από τα αριστερά και γύρισε στον Έμπερτ, το σουτ του τελευταίου σταμάτησε πάνω στους αμυντικούς των Τρικάλων, όμως ο Καπνίδης που ήταν στην κατάλληλη θέση, είδε την μπάλα να φτάνει στα πόδια του και με νέο σουτ από το ύψοσς του πέναλτι κεραυνοβόλησε τον Γιακουμή για το 1-0.

63′ Πλασέ του Καπνίδη μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Γιακουμής.

66′ Διπλή αλλαγή για τα Τρίκαλα. Ο Ευθυμίου στη θέση του Αλμπάνη και ο Φασίδης στη θέση του Ζώγκου.

16:14 Έχουν ανοίξει το σκορ τα Χανιά και προηγούνται από το 67′ με τον Βασιλόγιαννη. Χανιά-ΟΦ Ιεράπετρας 1-0.

74′ Τα Τρίκαλα προσπαθούν ανεβάσουν ρυθμό και να πιέσουν για την ισοφάρισε, με την Ξάνθη να κρατά πάντως ως τώρα το μηδέν στην άμυνα και να πατά καλά σε όλες τις γραμμές του γηπέδου μετά το γκολ που πέτυχε.

76′ Νέα διπλή αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Σταμάτης και Νιάρος περνούν εκτός, Διαμαντόπουλος και Καρούνγκαλ στον αγωνιστικό χώρο.

77′ Φάουλ του Έμπερτ η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

78′ Τέταρτη αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Βόλτερς να περνά στη θέση του Σρόιχεν, που για άλλο ένα ματς ήταν από τους διακριθέντες του ΑΟΞ.

80′ Κίτρινη κάρτα στον προπονητή των Τρικάλων, Απόστολο Χαραλαμπίδη, για διαμαρτυρία.

84′ Κλείνουν τις αλλαγές τους τα Τρίκαλα με τον Κλεμέντε να περνά στη θέση του Πέλκα.

85′ Φάουλ για τα Τρίκαλα από τα αριστερά και ευκαιρία για ένα γέμισμα στην περιοχή του Ίζο. Κίτρινη κάρτα στην ίδια φάση στον Τεσίγια για διαμαρτυρία για το φάουλ που υποδείχθηκε.

89′ Φουλ άμυνα πλέον για την Ξάνθη, με τον Πόποβιτς, όπως έκανε και στην Άρτα, να ρίχνει στο ματς τον Τζούρμαν και να παίζει με 3 στόπερ. Αποχώρησε από το ματς ο σκόρερ Αντώνης Καπνίδης.

16:32 Συμπληρώσαμε τα 90′. Τέσσερα λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

90+3′ Πέναλτι για τα Τρίκαλα.

Πέναλτι που κερδίζει ο Φασίδης σε μαρκάρισμα του Παπάζογλου, σε μια αμφισβητούμενη φάση. Και κίτρινη κάρτα στον στόπερ της Ξάνθης.

90+5′ Μπλοκάρει την εκτέλεση του Ριζογιάννη ο Ίζο! Τρομερή επέμβαση!

16:38 Τέλος! Τεράστια νίκη για τον ΑΟΞ, η δεύτερη συνεχόμενη!

Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης!

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας! Καλό υπόλοιπο Σαββάτου!

Share it