Search

Τέτοια ευκαιρία δε θα ξαναβρεί…

Σαββατοκύριακο με… ντερμπάρες έχουμε μπροστά μας και σίγουρα το Στοίχημα και η μπάλα θα «φορεθούν» πολύ αυτό το διήμερο. Από το Σίτι-Τότεναμ σήμερα μέχρι το δικό μας «αιώνιο ντέρμπι» την Κυριακή, όλοι θα είμαστε στις οθόνες μας.
Εμείς, πάντως, θα ασχοληθούμε με ένα από τα πιο κλασικά ντέρμπι στην Σέριε Α, εκεί όπου η Νάπολι θα υποδεχθεί στον Ιταλικό νότο την πρωταθλήτρια Γιουβέντους, δυο ομάδες με ανοιχτή κόντρα όλα αυτά τα χρόνια.
Νάπολι: Δυστυχώς για τους φίλους των «παρτενοπέι» η φετινή Νάπολι δεν θυμίζει σε κάτι την ομάδα που τα προηγούμενα χρόνια κυνηγούσε τον τίτλο, ούτε καν με την περσινή που κατάφερε να σηκώσει το Κύπελλο. Μέσα σε όλα, υπάρχουν και οι συνεχείς απουσίες που χαλάνε το ρυθμό της ομάδας και ο Γκατούζο προσπαθεί συνεχώς με διορθωτικές κινήσεις να κρατήσει το σύλλογο ψηλά στη βαθμολογία. Κόντρα στη Γιουβέντους το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, με τους γηπεδούχους να μην έχουν το βασικό τους δίδυμο στα στόπερ, αλλά και τον Μέρτενς στην επίθεση.
Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-1) από την Αταλάντα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Σαπάτα (10′) και Πεσίνα (16′), προτού ο Λοσάνο μειώσει στο 53′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πεσίνα (78′) πετυχαίνοντας ντοπιέτα.
Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Οσπίνα – Ντι Λορέντσο, Μαξίμοβιτς, Ραχμάνι, Μάριο Ρουί – Μπακαγιόκο, Ελμάς, Ζιελίνσκι – Ινσίνιε, Οσίμχεν, Λοσάνο.
Γιουβέντους: Έπαιξε αρκετά αμυντικά κόντρα στην Ίντερ μεσοβδόμαδα, όμως αυτό έφτανε για να πάρει η Γιουβέντους το «χρυσό» εισιτήριο για το Κύπελλο Ιταλίας, εκεί όπου θα διεκδικήσει τον 2ο τίτλο της για φέτος. Το μεγάλο στοίχημα του Πίρλο και των παικτών του πλέον είναι να συνεχιστεί η πίεση σε Ίντερ και Μίλαν, με στόχο να μπει εκ νέου στη μάχη του τίτλου. Για να γίνει αυτό, το διπλό στη Νάπολη είναι αναγκαίο, καθώς θα ανέβει ακόμα περισσότερο η ψυχολογία. Δεν υπάρχουν παίκτες τραυματίες, απλά είναι πολύ πιθανό Μπονούτσι και Αρτουρ να μείνουν εκτός, μιας και τώρα επέστρεψαν από τη θεραπεία τους.
Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με την Ίντερ. Ισορροπημένη από πλευράς κατοχής και ευκαιριών ήταν η μεταξύ τους αναμέτρηση.
Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2): Σέζνι – Ντεμιράλ, Κιελίνι, Ντανίλο – Κουαδράδο, ΜακΚένι, Ραμπιό, Μπεντανκούρ, Κιέζα – Κουλουσέφσκι, Ρονάλντο.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γιουβέντους παραδοσιακά δυσκολεύεται στη Νάπολη, όμως φέτος υπάρχει διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων και τη δεδομένη στιγμή οι γηπεδούχοι έχουν αρκετές σημαντικές απουσίες. Η Γιουβέντους δύσκολα αφήνει τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες και το διπλό είναι στο 2.00 στο παμεστοιχιμα.
Για προγνωστικά στοιχήματος, livescore, καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

Share it