Search

Κέρδισε και τα Τρίκαλα και χτίζει σερί ο ΑΟΞ με “χρυσό” σκόρερ τον Καπνίδη και “ήρωα” τον Ίζο!

Δεύτερη διαδοχική νίκη, για πρώτη φορά φέτος, για την Ξάνθη που κέρδισε με 1-0 τα Τρίκαλα με σκόρερ όπως και με τον Ιωνικό τον Αντώνη Καπνίδη  και “ήρωα” της τελευταίας στιγμής τον Πόλ ίζο που έπιασε το πέναλτι του Ριζογιάννη, και έτσι ανέβηκε στην τρίτη θέση πιάνοντας τα Τρίκαλα στους 12 βαθμούς.

Η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έχοντας τον έλεγχο και παρότι δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος όπως συνέβη και με τον Ιωνικό και τον Καραϊσκάκη κατάφερε να βρει δίχτυα στο δεύτερο μέρος και να πάρει μια εξαιρετικά σημαντική νίκη.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας) με α’ βοηθό τον Νικόλαο Διαμαντόπουλο (ΕΠΣ Φλώρινας), β’ βοηθό τον Αθανάσιο Μποζατζίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Τακίδης (ΕΠΣ Κιλκίς).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Ίζο, Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Βέρκερ, Πέτροβιτς (46′ Στάθης), Πόποβιτς (58′ Τεσίγια), Μπριλάντε, Έμπερτ, Ντίνας (58′ Σιατραβάνης) Σχρόιεν (78′ Βόλτερς), Καπνίδης.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Σταματής (77′ Καλούγκα), Νιάρος (77′ Διαμαντόπουλος), Παπαγεωργίου, Πέλκας (85′ Κλεμέντε), Κεχαγιάς, Αλμπάνης (64′ Ευθυμίου), Ζώγκος (64′ Φασίδης).

Share it