Search

Με 23αδα για να…χτίσει σερί η Ξάνθη κόντρα στα Τρίκαλα!

Το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του της Ξάνθης ενόψει του αγώνα της 8ης αγωνιστικής της SL2 με τα Τρικαλα.

Το Σάββατο στις 15:00(ΕΡΤ3, Sportsaddict.gr) η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς υποδέχεται την αντίστοιχη των Τρικάλων και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες μετά το 0-1 επί της ΑΕ Καραϊσκάκης. Στα αποτελέσματα των τεστ Covid-19 που έγιναν, βρέθηκε θετικό κρούσμα σε μέλος της ομάδας, το οποίο ήδη βρίσκεται σε καραντίνα. Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ενημέρωσε άμεσα ως όφειλε, την υγειονομική επιτροπή του πρωταθλήματος της SL2.

Μετά το πέρας των τελευταίων ασκήσεων, ο προπονητής επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου: Ίζο, Κέλαβα, Στάθης, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Θυμιάνης, Πέτροβιτς, Τζούρμαν, Βέρκερ, Τάτος, Ντίνας, Παπάζογλου Θ., Τεσίγια, Σουλεϊμάν, Σχρόιεν, Σιατραβάνης, Βόλτερς, Μπριλάντε, Έμπερτ, Πόποβιτς, Καπνίδης, Μυστακίδης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπέντο, Δημούτσος, Κέβιν Γκαρσία, Αλή Ερτορούλ και Βασίλεφ αλλά και οι Έλιοτ, Βαλμάς και Βέλιτς

Share it