Search

Ντεμπούτο με την φανέλα του ΑΟΞ για Πέτροβιτς και Πόποβιτς! Έφτασε τους 24 παίκτες που αγωνίστηκαν σε 6 ματς η Ξάνθη!!!

Την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συμμετοχή με την φανέλα της Ξάνθης είχαν στην Άρτα ο Σέρβος αμυντικός, Μίλος Πέτροβιτς και ο Αυστραλός μέσος, Κρίστιαν Πόποβιτς ανεβάζοντας στους 24 τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησε ο Τόνι Πόποβιτς σε αυτά τα 6 πρώτα ματς που έδωσε η Ξάνθη στην Super League 2.

Πιο συγκεκριμένα μέχρι τώρα έχουν αγωνιστεί οι γκολκίπερ Βίτορ Μπέντο(4 ματς), Πόλ Ίζο(2 ματς), παρουσία και στα 6 ματς είχαν οι Σάββας Σιατραβάνης, Κέβιν Γκαρσία και Μάθιου Τζούρμαν, σε 5 ματς έχουν αγωνιστεί οι Τάσος Παπάζογλου, Γιάννης Στάθης, Ντάριλ Βέρκερ, Ελίνι Δημούτσος, Ανδρέας Τάτος, Πάτρικ Έμπερτ, Θανάσης Παπάζογλου και Αντώνης Καπνίδης. Παρουσία σε 4 ματς έχουν οι Γιάννης Μυστακίδης, Ράντι Βόλτερς, Κώστας Τσαμούρης και Κώστας Θυμιάνης, σε 3 ματς έχουν αγωνιστεί οι Τζόσουα Μπριλάντε και Μάρκο Τεσίγια, σε 2 ματς αγωνίστηκαν οι Γιόρι Σχρόιγιεν και Θανάσης Παντελιάδης ενώ πέρα απο τους Μίλος Πέτροβιτς και Κρίστιαν Πόποβιτς σε 1 ματς έχει αγωνιστεί και ο Θανάσης Ντίνας.

Μέχρι τώρα οι μόνοι παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί σε κανένα ματς είναι οι τερματοφύλακας Ιβάν Κέλαβα και Εμίλ Βέλιτς, οι Οκάν Σουλεϊμάν, Κάλαν Έλιοτ, Κωνσταντίνος Βαλμάς και οι μακροχρόνια τραυματίες Ράντοσλαβ Βασίλεφ και Αλή Ερτουρούλ.

Δείγμα του μεγάλου βάθους και πληρότητας που διαθέτει στο ρόστερ της η ομάδα της Θράκης, που η αλήθεια είναι πάντως πως έχει ταλαιπωρηθεί και αρκετά απο μυϊκούς τραυματισμούς, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας έχει τον “ευχάριστο πονοκέφαλο” να διαθέτει 2-3 υψηλού επιπέδου παίκτες σε κάθε θέση και έτσι να μπορεί να καλύπτει τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται. Κάτι πάρα πολύ σημαντικό καθώς μην ξεχνάμε πως μέσα σε 3,5 μήνες οι ομάδες θα κληθούν να δώσουν 21 ματς, οπότε το μεγάλο βάθος του ρόστερ δίνει στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες

Share it