Search

Χρήστος Πανόπουλος: “Ηθική δικαίωση ναι, αλλά τώρα είναι αργά έχουμε κατακρεμαστεί, Δεσμεύτηκα ότι εν θα πάω στο CAS και το κράτησα!”

Ο Χρήστος Πανόπουλος, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την απόφαση αθώωσης του ΠΑΟΚ, λέγοντας πως πρόκειται για μία ηθική δικαίωση της Ξάνθης..

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Ξάνθης ωστόσο, τόνισε πως «ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΗΘΙΚΗ ΝΑΙ!!!! …ΑΛΛΑ δεν παύει να μην έχουμε προηγουμένως κατακερματιστεί» όπως σημειώνει το Soccerplus που έκανε την απόδοση των όσων ανέφερε ο Χρήστος Πανόπουλος που όσον αφορά το θέμα του CAS  που όπως αποδείχτηκε αν είχε πάει δεν θα έπεφτε η Ξάνθη, ανέφερε “Επέλεξα από την πρώτη στιγμή και δεσμεύτηκα γι΄ αυτό, ότι θέλω να κριθούμε από τα ελληνικά δικαστήρια και « δεν θα προσφύγω σε κανένα CAS ».AYTH TΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑ”

Αναλυτικά είπε:

«31 Χρόνια στην Α΄ Εθνική Super League, εγώ προσωπικά, η «ομάδα μας», η πόλη μας, οι άνθρωποί της, δεν έδωσαν ποτέ και σε κανέναν, κανένα δικαίωμα. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ Τα λόγια του πρωθυπουργού της χώρας μας ήταν επί λέξη: « Η Ε.Ε.Α έκανε μία γνωμοδότηση, τα δικαστήρια θα αποφασίσουν». Επέλεξα από την πρώτη στιγμή και δεσμεύτηκα γι΄ αυτό, ότι θέλω να κριθούμε από τα ελληνικά δικαστήρια και « δεν θα προσφύγω σε κανένα CAS ».AYTH TΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑ . Δυστυχώς όμως για όλους μας, τα ελληνικά δικαστήρια δεν δίκασαν την υπόθεση, επιλέγοντας το “wording”: «Η απόφαση της Ε.Ε.Α είναι δεσμευτική και ως εκ τούτου δεν μπαίνουμε στην ουσία της υπόθεσης και δεν δικάζουμε». ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΗΘΙΚΗ ΝΑΙ!!!! …ΑΛΛΑ δεν παύει να μην έχουμε προηγουμένως κατακερματιστεί. 31 χρόνια τίμιας παρουσίας ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ».

Share it