Search

Την Παρασκευή κρίνεται το μέλλον των Pre League ανδρών και γυναικών

Την εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων και την απόφαση της κυβέρνησης την προσεχή Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου περιμένουν με αγωνία οι παράγοντες των σωματείων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Pre League ανδρών και γυναικών. Στις τηλεδιασκέψεις των προηγουμένων ημερών αποφασίστηκε ομόφωνα ως καταληκτική ημερομηνία η 12η Φεβρουαρίου.

Εάν η κυβέρνηση αποφασίσει την έναρξη των προπονήσεων στις ομάδες των δύο κατηγοριών θα ξεκινήσουν κανονικά και θα περιμένουν την έναρξη των αγώνων στα τέλη του μήνα ή αρχές Μαρτίου.

Εάν όμως και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου δεν υπάρξει απόφαση για την Pre League τότε θα είναι οριστική η ματαίωση του πρωταθλήματος 2020-21, όπως αναφέρει το sports3.gr.

Σε αυτή την περίπτωση και προκειμένου να μην διαλυθούν οι ομάδες οι παράγοντες προβληματίζονται για εναλλακτική «ανεπίσημη» διοργάνωση. Η ιδέα ορισμένων – που όμως ακόμα δεν έχει πέσει επίσημα στο τραπέζι – είναι να γίνει ένα άτυπο πρωτάθλημα που θα ονομαστεί champions covid ή ένα κύπελλο με την ονομασία covid cup για να θυμίζει τις δυσκολίες που πέρασαν τα ερασιτεχνικά σωματεία μέσα στην πανδημία.

Επίσης υπάρχουν πολλοί που βλέπουν με… τρόμο τις δυσκολίες και τα κόστη που υπάρχουν για τη λειτουργία μιας ομάδας με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και κυριολεκτικά παρακαλάνε να μην ανοίξει το πρωτάθλημα αλλά μόνο οι προπονήσεις των ομάδων ώστε οι αθλητές να διατηρούνται σε φόρμα. Σε κάθε περίπτωση η προσεχή Παρασκευή θα είναι κρίσιμη και θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ.

Share it